Forum Despre articol: Noutăți de primăvară pe strada patiseriilor 114

Mia 14.03.2014 *.193.230.193.34

233
Reorganizare a dat roade si faptul ca vin si cu noutati se vede .Nu cred ca este roman sa nu fi consumat cu placare produsele Fornetti Sincera sa fiu ori de cate ori trec pe langa o patiserie nu pot sa nu ma opresc si sa iau ceva ,mirosul placut ma face sa uit de silueta

Iulian 15.03.2014 *.5-13-103-54.residential.rdsnet.ro

192

Imlicarea in numeroase campanii umanitare acum cand avem din ce in ce mai multi sarmani iar saracia face casa buna neputinta de a avea ultima sansa

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.