Noutăți de primăvară pe strada patiseriilor

Patru dintre cele mai noi patiserii Fornetti: Fornetti Auchan Timișoara, Fornetti Mihai Bravu București, Fornetti Dedeman Târgu Mureș, Fornetti Flămânzi Botoșani.
Vineri
14.03.2014
Fornetti, unul dintre cele mai îndrăgite branduri din piața patiseriilor din România, a deschis 24 de magazine noi de la începutul acestui an.
 

Fie că vorbim despre colțul unei străzi, despre incinta unui centru comercial, despre o stație de metrou sau despre un cartier de lux, patiseriile Fornetti sunt binevenite oriunde. În primele două luni ale acestui an, cea mai mare rețea de patiserii care funcționează în sistem de franciză a deschis 24 de magazine noi, semn că foietajele, pogăcelele, ștrudelele, merdenelele și mult îndrăgitele produse-mini sunt încă la mare căutare.

Anul trecut, Fornetti România a urmat etapele Planului de Reorganizare al companiei, a implementat noi strategii pentru dezvoltarea rețelei, a organizat cercetări pentru a îmbunătăți calitatea produselor și s-a implicat în numeroase campanii umanitare.

Fornetti a intrat pe piața românească în anul 2001 și este una dintre cele mai cunoscute francize din România. La finalul anului trecut, rețeaua Fornetti număra peste 600 de parteneri, iar reprezentanții companiei caută în continuare francizați.

”Partenerilor intrați în sistem, li se vor oferi toate condițiile necesare dezvoltării unei afaceri de succes și garantăm apartenența la un sistem unitar, sigur- rețeaua de franciză”, arată reprezentanții Fornetti România.

Compania mamă a master-francizei Fornetti din România este Fornetti Kft. din Ungaria, care deține pe piața maghiară circa 2200 de patiserii. La nivel internațional, numărul acestora ajunge la 5.000 de unități.


Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015