Forum Despre articol: Povestea pantofilor Denis continuă la Cluj 70

Iulian 21.06.2014 *.5-13-93-169.residential.rdsnet.ro

192
Pantofi cu toc nu prea inalt deoarece afecteaza coloana si gambele.Zilele trecute se sublinia dezavantajele incaltamintei cu toc inalte pe un cunoscut post de tv

Mia 23.06.2014 *.193.230.193.34

233

A trebuit sa treaca un sfert de secol de libertate sa ne convingem ca pantofii fabricati in Romania erau foarte buni.Am cumparat din Europa tot ce ei aruncau .

DIANA 26.06.2014 *.5-13-90-129.residential.rdsnet.ro

225

Daca sunt ca cei din imagine sunt super..pacat ca nu mai pot purta tocuri..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.