Forum: Haine second hand 197

Cristina 18.07.2014 *.79-117-252-147.rdsnet.ro

1

<p>Va invit sa urmariti promotiile de pe crisshop.ro , un magazin online de produse second hand care isi pliaza oferta dupa toate varstele, gusturile si puteti gasi masuri de la XS pana la 3X. Va asteptam cu drag pe http://crisshop.ro/ </p>

DIANA 22.07.2014 *.5-13-83-125.residential.rdsnet.ro

225

Pana la urma romanul cauta haine si la second hand, mai ales pe criza asta care nu se mai termina..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.