Forum Despre articol: Cât de des merg bărbaţii în centrele de înfrumuseţare 16

Mia 10.09.2014 *.193.230.193.34

233
Nu prea se discuta pe acesta tema dar am vazut,cu mult timp in urma, barbati la coafor...si un cunoscut om din fotbal frecventa centre de infrumusetare si pe langa sotie avea si doua amante care fiecare i-a facut cate un urmas

Iulian 10.09.2014 *.5-13-97-188.residential.rdsnet.ro

192

Femeile se ingrijesc nu neaparat pentru barbati dar cand un barbat merge intr-un centru de infrumusetare nu o face pentru soata,cu cercitudine

DIANA 10.01.2015 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Asa e...Barbatii n au ce cauta acolo...femeile in schimb cat mai des...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.