Forum Despre articol: Piaţa Victoriei primeşte un nou brand de lux 127

Mia 15.12.2014 *.193.230.193.34

233
Cine nu-si doreste un mic aranjament - o creanga de brad ,un globulet - daca mai mult nu ne permitem care ne va insenina privirea si inima "VA CANTA: MOSULE CE TANAR ESTI...

Iulian 15.12.2014 *.5-13-85-185.residential.rdsnet.ro

192

Un gest sublim sa daruiesti o floare dar si o imensa bucurie sa o primesti Nu toti avem posibilitati sa construim o casa,asta nu ca nu ne-am dori,nu toti avem copiii din motive intemeiate dar nu cred ca exista fiinta rationala sa nu admire o floare,

DIANA 28.12.2014 *.5-13-89-88.residential.rdsnet.ro

225

Sa admiri o floare e un sentiment de nedescris..mai ales cand e bine ingrijita...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.