Forum Despre articol: Românilor le plac brand-urile poloneze 70

Mia 28.01.2015 *.193.230.193.34

233
Nu am nimic cu punctele de desfacere dar ma intreb ce se intampla inainte de a se ajunge la ele, mai exact productia ,care a disparut sau mai binezis a aparut la cei care au potential.Poate asta s-a urmarit de la bun inceput si noi mergem dupa ele la dracu-n praznic sa platim chirie,sa platim transportul lor, a nostru cand ar fi mult mai simplu sa fie si la noi o fabricuta

Iulian 28.01.2015 *.5-13-96-116.residential.rdsnet.ro

192

Romanii iubesc munca si sunt fericiti cand gasesc un loc de munca alaturi de familie

DIANA 28.01.2015 *.5-13-102-222.residential.rdsnet.ro

225

Incaltamintea e la mare cautare iar cand mai sunt si reduceri ...nu te poti abtine..

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.