Forum Despre articol: Franciza de provincie: un business cu suflet 197

Vlad 16.10.2012 *.193.230.193.34

Cea mai buna pizza este cea facuta la Onesti.Si comenzile la domiciliu sunt de neglijat.Solicitarile sunt onorate in cel mai scurt timp si foarte gustoase .Va spune cineva care a consumat o pizza calda in fata televizorului si am bweneficiat si de cate una gratuit...tineti-o tot asa...

Jules 16.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Intradevar,secretele artei culinare sunt implicarea si sufletul.Daca preparatele sunt pregatite cu suflet acestea se vor bucura de aprecieri din partea oamenilor.

Filip 18.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Mi-ar fi placut o poza cu produsul finit, asa cu materia prima nu prea deschide apetitul pentru ca presupune oarece munca pana a atinge obiectivul...Se poate reveni si cu asa ceva?

Marian 23.10.2012 *.86.35.192.79

Puteti viziona situl www.lamichele.ro pentru preparate!

Filip 23.10.2012 *.5-13-85-117.residential.rdsnet.ro

Multumesc din suflet pentru ca mi-ati indeplinit dorinta inseamna ca luati in serios nici nu speram

Therese Poulain 08.01.2023 *.154.160.1.205

20
ÎMPRUMUTURI ONLINE ÎNTRE PERSOANE FIZICE FĂRĂ COMISIOANE O ECHIPĂ FOARTE DINAMICĂ ESTE LA LUCRU. Bună ziua, dragi indivizi. Suntem aici pentru a-i sprijini pe cei mai săraci și în lupta împotriva sărăciei și oferim împrumuturi pe termen scurt, mediu și lung. Aveți probleme financiare, sunteți în faliment sau aveți nevoie de finanțare pentru a vă pune pe picioare proiectele, un credit imobiliar. Oferim împrumuturi persoanelor fizice și juridice la o rată de 2% pe an, cu cea mai mare viteză și fiabilitate. Cei care au nevoie ne pot contacta pentru satisfacție: Email: poulaintherese4@gmail.com

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.