DepilConcept

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

DepilConcept este un brand portughez creat în 2007, pentru a pune la dispoziția tuturor tratamente permanente de epilare și fototerapie, precum și pentru a oferi programe de tratament personalizate pentru fiecare obiectiv specific, la un cost inteligent. DepilConcept utilizează tehnologii cu diode laser și IPL pentru îndepărtarea permanentă a părului de pe corp și față. Tehnologia IPL permite, de asemenea, realizarea de fototerapii corporale și de față, cum ar fi a vaselor capilare, petelor, acneei, ridurilor, pielii lăsate și rozaceei.

Pe lângă varietatea de tratamente, DepilConcept este singurul lanț de epilare cu laser care oferă un certificat de garanție clienților săi, asigurând calitatea și eficiența serviciilor prestate.

DepilConcept reprezintă un nou concept de estetică și fototerapie cu calitate, rezultate și, mai ales, prețuri accesibile. Afacerea este ușor de gestionat, nu este necesară nici o experiență în estetică. Structura resurselor umane necesare, dar și investiția, sunt reduse. Marca oferă instruire completă și constantă, suport operațional și de marketing. De asemenea, toți profesioniștii săi sunt specializați și instruiți, ceea ce reprezintă UN RISC SCĂZUT și UN MARE SUCCES pentru francizați.

DepilConcept a demonstrat o creștere rapidă a rețelei de clinici, devenind lider de piață în Portugalia și Polonia și fiind prezent și în Brazilia, Serbia, Irlanda, Republica Cehă și Slovacia. GrupoConcept are peste 170 de clinici din întreaga lume.

În 2017, DepilConcept și-a implementat propria marcă de produse cosmetice, Concept +, care a asigurat o calitate superioară a serviciilor furnizate.

În prezent, afacerea are o creștere stabilă, cu 18% anul trecut (2020) în vânzări. Peste 50% din rețelele de francize ale mărcii se află în al doilea contract, care se transformă într-o rentabilitate rapidă a investiției și demonstrează o stabilitate mare.

Dacă doriți să investiți într-o afacere de succes și să faceți parte dintr-un lanț inteligent de costuri unic pe piață, alăturați-vă DepilConcept, marele brand european de epilare!

Unitati personalizate

4 centre proprii în Portugalia

Unitati in sistem de franciza

Peste 170 de clinici din Portugalia, Polonia, Brazilia, Serbia, Irlanda, Republica Cehă și Slovacia.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 

Sprijinul francizorului către master franciză:

• Instruire inițială tehnică, comercială și de management certificată

• Plan de formare continuă

• Urmărirea operațională periodică

• Vizite periodice la sediile master francizelor

• Convenția anuală a mărcii

• Asistență constantă prin telefon și e-mail

 


Investitie totala, asteptari

Investiții pentru unitatea pilot

Până la 35.000 € (30.000 GBP)

Redevențe

10% din veniturile locale din redevențe (minimum 100 EUR per clinică).


Cerinte de baza

Dimensiunea și locația magazinului

60 m2 până la 100m2 minim - magazin de stradă, cu parcare și repere din apropiere (bănci, poștă, servicii etc.)

Durata contractului

10 ani (reînnoibil)


Informatii despre francizor

DepilConcept Lda

R. Tomás Ribeiro, 71, piso 4, 1050-227, Lisboa, Portugal

+40 724 680 677

mcoman@profitsystem.pl

depilconcept.com

Persoana de contact pentru candidati

Mircea Coman

tel. +40 724 680 677

e-mail:mcoman@profitsystem.pl

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre DepilConcept.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.