2012-11-09

Bella Casa vrea să schimbe ambientul locuinţelor din vestul şi estul ţării

Uşile de interior, parchetul laminat şi căzile cu hidromasaj au adus reţelei de magazine Bella Casa 24 de francizaţi.

Fertilis S.R.L. comercializează de 14 ani prin intermediul magazinelor studio Bella Casa produse din domeniul materialelor de construcţii pentru amenajări şi finisaje interioare: uşi interior, gresie, faianţă, parchet laminat, cabine de duş, uşi metalice etc. Compania vrea să-şi extindă reţeaua de 28 de magazine - patru unităţi proprii şi 24 de francize- şi caută francizaţi în oraşele cu peste 70.000 de locuitori din zonele de vest şi de est ale ţării.

Bella Casa

Bella Casa oferă gratuit clienţilor, pe lângă produsele comercializate, servicii conexe precum: consiliere de specialitate în alegerea produselor, simulări 3D ale interioarelor destinate renovării, consiliere în ceea ce priveşte alegerea echipelor de montaj, servicii de transport.

„Orice persoană trecută de vârsta majoratului, care vrea ca munca să-i fie răsplătită şi deţine un minim de capital necesar demarării afacerii poate deveni partenerul nostrul”, spune Eugen Caval, senior managing partner Bella Casa.

Investiţia în deschiderea unei magazin studio Bella Casa este de 7.000-9.500 de euro, în funcţie de mărimea unităţii. Suma include şi taxa de franciză în valoare de 3.900 de euro. Potrivit reprezentanţilor companiei, perioada de recuperare a investiţiei este de 12-18 luni.

Primul magazin Bella Casa din România a fost deschis în anul 1998. Ideea de extindere a conceptului prin franciză a venit ca urmare a cererii din partea clienţilor. În prezent compania deţine un număr de 28 de magazine (patru unităţi proprii şi 24 de francize), dintre care 13 în Bucureşti şi 15 în restul ţării.

Colateral magazinelor proprii şi reţelei de franciză, Bella Casa distribuie produse în reţelele Do-It-Yoursel (Hornbach, Bricostore, Leroy Merlin) şi în alte magazine partenere din ţară.

(E.C.)

Distribuie articolul

Comentează pe forum

2

Elena Cărăușu

ziarist

vrei mai mult?

newsletter Franchising.info.ro

If you see this, leave this form field blank