Clienţii restaurantul McDonald’s din Warilla, Australia, vor fi serviţi de chelneri.
Joi
21.02.2013
Unul dintre restaurantele McDonald’s din Australia va avea chelneri pentru o perioadă de cinci săptămâni.
 

Mai întâi şi-a schimbat numele în Macca. Acum face un experiment cu chelneri. Lanţul american de fast-food încearcă să obţină controlul pe piaţa australiană. Clienţii restaurantului McDonald’s din Warilla, un oraş situat la 100 de km de Sydney vor fi serviţi de chelneri pentru o perioadă de cinci săptămâni. Chelnerii sunt doar un element al acestei “revoluţii în bucătărie”. Pe mesele restaurantului se află pahare din sticlă şi tacâmuri din metal.

“Mulţi dintre clienţii noştri au fost încântaţi de această schimbare. Unii chiar s-au fotografiat cu chelnerii, iar fotografiile au ajuns imediat pe Facebook”, a declarat Katia Dwarte, cea care deţine împreună cu soţul ei restaurantul McDonald’s din Warilli, citată de ibtimes.com. “Desigur, avem şi sondaje de opinie prin care vrem să evaluăm gradul de eficienţă al acestei idei”.

Catriona Noble, Directorul General al McDonald’s Australia a luat deja masa în restaurantul “îmbunătăţit”. Chelnerii şi tacâmurile i-au plăcut atât de mult încât a sugerat conducerii din USA să aplice această schimbare la nivelul întregii reţele.

O astfel de schimbare a fost folosită şi de reţeaua McDonald’s din Europa. În urmă cu doi ani, Steve Easterbrook, şeful McDonald’s Europa, a introdus în restaurante un system prin care clienţii comandau produse prin intermediul terminalelor electronice. Meniurile erau aduse ulterior la masă de chelneri.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/2/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Fornetti Food & Beverage, un nou concept street-food premium

Buna seara, sunt Ana-Maria as dori mai multe informatii pentru deschiderea noului concept Fornetti Food&Beverange in franchising, acest concept ma intereseaza mult deoarece...

1 Declaratii
Final 10.11.2017
De la conceptul “5 to go” la cel de “social bar”

Daca ar fi si putin controlate, eventual sa emita si bon fiscal ar fi fost cu totul altfel. Speram pe viitor sa vedem si cafea buna la 5 to go. Succes!

1 Declaratii
Final 31.01.2017
Franciza Star Kebab trece Prutul

Vrei sa ști despre francize

1 Declaratii
Final 07.10.2016
Cafenea in loc de masina!

Ma mandresc cu acest copil. Impresionant articolul din pundtul lui de gandire. Multumesc celui ce l-a scris pentru ca in fraze scurte si concise a reusit sa exprime cum acest...

1 Declaratii
Final 01.09.2016
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

Ai revenit si ma bucur caci imi lipseau articolele tale...mult succes

2 Declaratii
Final 19.06.2015
Fornetti încheie cu succes reorganizarea

In sfarsit un nou articol ,asteptam si ma bucur mult de tot...mult succes FORNETTI

2 Declaratii
Final 18.06.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Cu noul patron o sa le mearga la fel de bine...renumele e deja.

3 Declaratii
Final 12.05.2015
McDonald’s România, preluat de un rus

Premiile pentru studenti este un obicei care ar trebui pastrat si urmat de toti angajatorii.Nu pot trece cu vederea originea noului  angajator si nu as vrea sa am dreptate dar...

3 Declaratii
Final 11.05.2015