Pentru partenerii Card Group - tot ceea ce este mai bun

Partenerul va fi beneficiarul unei francize Master, responsabilă de organizarea afacerilor din Slovenia. Operațiunile vor include aprovizionarea punctelor de vânzare cu produse Card Group, găsirea unor distribuitori și coordonarea acestora, conducerea operațiunilor principale și acordarea de sprijin rețelei locale.
Vineri
14.07.2017
Deși oferirea unei felicitări reprezintă un gest mic de afecțiune, afacerile din acest domeniu au un potențial uriaș. Acest lucru este confirmat și de compania suedeză Card Group, ce dispune de o rețea de vânzări care operează în 45 de țări. Francizorul dorește acum să se extindă și în Slovenia.
 

Practic, nu există moment major în viață care să nu fie însoțit de oferirea unei felicitări potrivite momentului. Din anul 1997, de când și-a început activitatea, compania suedeză Card Group a conștientientizat acest lucru. Compania este specializată în proiectarea și vânzarea de felicitări, dar este specializată și în ambalarea cadourilor, organizarea aniversărilor pentru copii, realizarea accesoriilor pentru sărbători și a decorațiunilor. În cei douăzeci de ani de activitate, Card Group a reușit să se extindă dincolo de granițele pieței suedeze și să-și dezvolte rețeaua de franciză în 45 de țări. Card Group a devenit nu numai sistemul de franciză cu cel mai mare volum de exporturi către Suedia, dar, în domeniul lor, este una dintre cele mai dezvoltate francize din lume. Compania continuă să lucreze la extinderea rețelei sale, vizând noi piețe și căutând un partener, un potențial francizat care să dorească să dezvolte o franciză Master în Slovenia.

Partenerul va fi beneficiarul unei francize Master, responsabilă de organizarea afacerilor din Slovenia. Operațiunile vor include aprovizionarea punctelor de vânzare cu produse Card Group, găsirea unor distribuitori și coordonarea acestora, conducerea operațiunilor principale și acordarea de sprijin rețelei locale. Beneficiarul francizei Master trebuie să caute în Slovenia patru distribuitori care să acopere o zonă cât mai mare.

Partenerii pot oferi o serie de produse comercianților în: supermarketuri, librării, magazine de cadouri, florării, magazine cu jucării, stații de benzină, magazine de tutun, precum și altor clienți care desfășoară afaceri ce permit parteneriatul cu Card Group. Cei din conducerea firmei Card Group propun potențialilor parteneri condiții favorabile de cooperare. Astfel, partenerii plătesc numai acele produse care se vând. Compania a explicat că, în acest fel, comercianții nu au niciun risc. Printre aceștia, vor fi și cei care vor comercializa și sortimente noi, care nu sunt incluse în oferta magazinelor proprii.

În calitate de francizor, cei din conducerea firmei Card Group oferă sprijin partenerilor săi, inclusiv formare inițială în Suedia, sprijin permanent în Slovenia, livrarea materialelor pentru vânzare și crearea unui sistem de intranet.

Francizorul trebuie să furnizeze capital de lucru între 20.000 – 35.000 de mii de euro, ceea ce este suficient pentru un start-up reușit și pentru dezvoltarea afacerii. Este de dorit ca partenerul să aibă experiență în vânzări și în operațiunile de management, dar nu este un lucru esențial, putând beneficia de franciză în orice domeniu s-ar afla.

Dacă vrei sa devii Master Francizat sau ești pregătit să achiziționezi franciza Card Group, o putem aduce în Romania, pentru tine, prin intermediul partenerilor noștri de la Profit System Slovenia. Trimite un email, în acest sens, la adresa mcoman@profitsystem.ro și iți vom răspunde cât mai curând posibil.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum