Luni
26.08.2019
Descoperă soluții complete pentru viitorul în retail, la Expo Shop 2019!
 

Expo Shop, singurul eveniment dedicat industriei de retail din România și din sud-estul Europei, revine cu o a doua ediție de amploare. Între 9 și 11 octombrie, marii jucători din industria de retail se adună la Romexpo, în pavilionul C1, pentru a expune cele mai noi și performante soluții, echipamente și tehnologii.

Expoziție B2B unică, organizată de Euroexpo și Romexpo în parteneriat cu retailFMCG.ro, Expo Shop beneficiază de vizitatori atent targetati, fiind ocazia ideală pentru prezentarea produselor și stabilirea de noi parteneriate de afaceri. 

În cadrul Expo Shop 2019, pe data de 10 octombrie, va avea loc și Conferința Expo Shop – Future Retail Solutions, dedicată serviciilor, soluțiilor și echipamentelor pentru retail, dar și companiilor din industria FMCG, DIY & Home Improvement și IT&C. Conferința va avea drept speakeri manageri de top, iar agenda evenimentului va conține studii de caz, studii de piață, soluții și echipamente dedicate industriei de retail, precum și prezentări de servicii.

Sub “umbrela” Expo Shop se va desfășura și Conferința “Francize la Raft”, organizată în parteneriat cu PROFIT System România. Programată pe 9 octombrie, Conferința Francize la Raft” va avea drept invitați reprezentanți ai unor francize renumite precum 5 To Go, Bella Italia, Fornetti, Pegas, Ritter Broker și mulți alții.

În plus, timp de trei zile, participanții la Expo Shop 2019 au ocazia să pășească în magazinul viitorului. Într-o zonă special amenajată, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii, servicii și noutăți ce pot face parte din magazinul viitorului.

Numai la Expo Shop 2019, veți putea găsi într-un singur loc:

- Mobilier de magazine și sisteme de montare a produselor

- Sisteme de dispunere și comunicare vizuală a produselor

- Echipamente fiscale

- Sisteme de cântărire, măsură și control

- Sisteme de etichetare și marcare produse la raft

- Sisteme de iluminare

- Sisteme de refrigerare

- Sisteme de securitate

- Pop marketing

- Software și tehnologii de retail

- Echipamente, produse și servicii de curățenie

- Soluții de marketing experiențial

- Artificial Intelligence în retail

- Echipamente și soluții pentru cash management

- Echipamente și soluții pentru self-service și self-checkout

Experiență, emoții, povești, soluții – iată despre ce este vorba în retail. Un domeniu în continuă schimbare îsi găsește răspunsurile la Expo Shop România 2019.

Pentru mai multe detalii despre Expo Shop 2019, vă invităm să accesați www.expo-shop.ro.

 


Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
Înregistrare la Conferința “Francize la Raft” - 9 octombrie 2019
If you see this, leave this form field blank
MC
Franchise Consultant