Viitorul e la EXPO SHOP

EXPO SHOP / 9 - 11 octombrie 2019 / Expoziție B2B organizată de Euroexpo şi Romexpo, în parteneriat cu revista retailFMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie.
Marţi
24.09.2019
DESCOPERĂ SOLUȚII COMPLETE PENTRU VIITORUL ÎN RETAIL, LA EXPO SHOP 2019!
 

Expo Shop – singurul eveniment din România și din sud-estul Europei - dedicat industriei de retail -  revine cu o nouă ediție de amploare. Între 9 și 11 octombrie, cei mai renumiți producători și distributori internaționali de soluții complete pentru retail și-au dat întâlnire în pavilionul C1 de la Romexpo să prezinte tehnologii și echipamente de ultimă oră.

Expoziție B2B unică, organizată de Euroexpo şi Romexpo în parteneriat cu revista retailFMCG.ro și Camera de Comerț și Industrie, Expo Shop este locul în care puteți experimenta LIVE cele mai noi tendințe din retail și reprezintă ocazia ideală pentru stabilirea a noi parteneriate de afaceri. 

Doar la EXPO SHOP 2019, veţi putea descoperi și testa, într-un singur loc: mobilier de magazine şi sisteme de montare a produselor, sisteme de dispunere și comunicare vizuală, echipamente fiscale, sisteme de cantărire, măsură și control, sisteme de etichetare și marcare produse la raft, sisteme de iluminare, de refrigerare sau de securitate, pop marketing, software și tehnologii de retail, echipamente și servicii de curățenie, soluții de marketing experiențial, echipamente pentru cash management, precum și echipamente pentru self-service și self-checkout.

În cadrul EXPO SHOP 2019 se desfășoară și două evenimente interactive care vă vor pune la curent cu cele mai noi tendințe din retail: Conferinţa EXPO SHOP – Future Retail Solutions și Conferința Francize la RaftAmbele evenimente vor avea drept speakeri manageri de top din companii renumite la nivel internaţional.

În plus, pe parcursul celor trei zile de expoziție, aveți oportunitatea să pășiți în Magazinul Viitorului. Într-o zonă special amenajată, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, denumită sugestiv “Future Store”, vor fi expuse tehnologii și servicii de ultimă oră din industria de retail.

Pentru acces rapid la Expo Shop 2019, va invităm să vă preînregistrați pe site-ul oficial al expoziției, www.expo-shop.ro.

Salvează data în calendar:

9 – 11 Octombrie 2019 | Romexpo, Pavilion C1

Program vizitare:

9 – 10 Octombrie, de la 10:00 la 18:00

11 Octombrie, de la 10:00 la 16:00


De ce să vizitezi EXPO SHOP? / *Găsești într-un singur loc tot ceea ce este necesar pentru dezvoltarea afacerii tale! *Te întâlnești cu profesioniștii comerțului! *Afli informații actualizate! *Participi la conferințe de top! *Participi la un eveniment unic!
COMUNICAT DE PRESĂ