Joi
02.01.2020
​Dorim tuturor cititorilor și fanilor noștri un An Nou 2020 cu proiecte reușite!
 

Sezonul de Crăciun și sfârșitul anului sunt perioade în care ne uităm înapoi la ce s-a întâmplat în anul care a trecut și evaluăm ce am realizat, anticipând ce va aduce noul an.

Tot în anul care vine, pe portalul nostru - https://franchising.info.ro/ - vă vom aduce noutăți din lumea francizelor, povești despre francizori și francizați de succes. Oricine poate găsi inspirație în catalogul nostru de francize. Așadar, nu ezitați să alegeți unul dintre brandurile de franciză și să deveniți antreprenori independenți și de succes!

Întreaga echipă a firmei de consultanță PROFIT system vă urează tuturor mult succes în anul 2020! Vouă, FRANCIZORILOR, vă dorim să găsiți parteneri de încredere și perseverenți! Vouă, FRANCIZAȚILOR, vă dorim să prosperați în afaceri și să obțineți mult succes în activitatea voastră! Iar vouă, viitorilor ANTREPRENORI, vă dorim  alegerea corectă a domeniului de afaceri și a conceptului de franciză care vi se potrivește!

LA MULȚI ANI !

Echipa PROFIT system Romania


PROFIT system Romania

Articole citite

COVID-19 - Măsuri pentru sprijinirea antreprenorilor /20.03.2020

Guvernul a luat măsuri de urgență și va implementa un program multianual de sprijinire a întreprinderilor mici și mijlocii pentru diminuarea efectelor răspândirii COVID-19.

Solidaritate în criza coronavirus /16.03.2020

Epidemia de coronavirus îi determină pe deținătorii de francize să vină în întâmpinarea partenerilor lor și să se solidarizeze cu aceștia pentru ca afacerile lor să aibă cât mai puțin de suferit.

Saloanele Magic deschid seria parteneriatelor /13.03.2020

După doar câteva luni de la deschiderea francizei, Saloanele Magic® și-au găsit primul partener francizat, urmând ca angajații acestuia să se alăture celor aproximativ 400 de profesioniști care lucrează în spațiile proprii și care au fidelizat zeci de mii de clienți.

Educația IT, un business cu perspectivă /05.03.2020

Educația IT la nivel global este în plină dezvoltare, iar afacerile în domeniu sunt deja de succes. Academia Micilor Developeri, prima școală autohtonă de Computer Science, a pornit pe acest drum și pune la dispoziția francizaților o soluție completă de business în învățământ.

5 to go în tandem cu Cereal Crunch /21.02.2020

"Cereal Crunch a venit cu un design cool și modern care să sublinieze ideea de experiență, aducând culoare, zone luminoase, cu verdeață și simboluri grafice care să echilibreze amploarea spațiului”, a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 to go.