Franciză de calificare rapidă în IT, gata de preluare

Coders Lab IT Academy / Primele unități IT Coders Lab sunt recunoscute prin cursurile lor intensive care permit participanților să stăpânească rapid și eficient abilitățile de programare.
Luni
22.02.2021
Vreți să aveți o franciză care funcționează pe două continente și care rezolvă problema intrării profesioniste și rapide în industra IT ? Ea deja există în România și este gata să fie încredințată unui partener exclusiv
 

Coders Lab, cea mai mare rețea de școli IT în sistem intensiv, ce activează în Europa și Asia, continuă să se dezvolte pe piețele europene, franciza disponibilă deja în România fiind pregătită să fie oferită unui partener unic, care să o dezvolte la nivel național.

Lanțul polonez de școli IT, Coders Lab, a început să-și extindă rețeaua de franciză pe piețele externe în urmă cu doi ani. În 2019, Coders Lab și-a demostrat eficiența pregătirii intensive în cursuri de programare în România, într-un sistem B2B, unde a avut peste o sută de absolvenți. Apoi, a trecut într-un sistem de parteneriat exclusiv în Indonezia, Austria, Spania și Republica Cehia.

De ce este atât de atractiv acest sistem și ce îi atrage pe noii parteneri ? De exemplu, partenerul exclusiv al francizei Colders Lab pentru Spania a devenit Oxygen Workspace – fondatorul spațiului de coworking, un spațiu care reunește persoane dornice de noi contacte și de dobândirea de noi abilități, care servește ca un foarte bun loc de plecare pentru recrutarea de personal în companiile IT, pentru freelancing, dezvoltatori în diverse domenii ale spectrului virtual, etc. Asta înseamnă că, după cursuri, foarte mulți absolvenți au deja un spațiu unde pog să își găsească rapid de muncă.

La fel ca în multe alte țări, și în Spania există o lipsă cronică de profesioniști IT. Economia, deși lovită de pandemie, continuă să se dezvolte într-un ritm acelerat și, aproape în fiecare lună, apar noi tehnologii, ceea ce generază o mare cerere de profesioniști, începând cu “prima linieși până la niveluri foarte înalte. Experții în programare cu abilități dovedite și care sunt creativi devin cea mai importantă resursă pentru menținerea creșterii economice și dorim să facem parte din acest trend”, explică Jose Antonio Alonso Major, fondator și CEO al Oxygen Workspace, după ce au inclus în portofoliu cursuri intensive de programare Coders Lab.

Conform planurilor, cursurile  Coders Lab ar trebui să fie disponibile în Austria din primăvară . Destinatarul francizei Coders Lab pentru această piață a devenit grupul educațional internațional eduPRO GmbH, care operează în patru țări ale Uniunii Europene. “Ne bucurăm că suntem noi parteneri franciză ai Coders Lab. Am decis să cooperăm pentru că am fost atrași de calitatea înaltă a instruirii, dar, mai presus de toate, de natura practică și oferta bogată de cursuri de programare”, spune Reinhard Weidinger, CEO și fondator al grupului eduPRO.

Intrarea pe piețele austriacă și spaniolă reprezintă un punct de cotitură în strategia noastră globală de expansiune. Suntem onorați să avem parteneri cu o astfel de experiență și reputație. România și-a dovedit potențialul și am experimentat, deja, eficiența modalității noastre de instruire intensivă. Absovenții au șansa să se angajeje rapid, pentru că pot dovedi abilitățile dobândite printr-un concept bazat pe practică intensivă și muncă în timpul căreia nu mai poți să faci nimic altceva. Cei care aplică și plătesc pentru asta își doresc să obțină rezultate care să îi introducă rapid în piața muncii, iar noi asta le oferim”, a declarat Marcin Tchórzewski, CEO și fondator al școlii IT Coders Lab.

Licența exclusivă, cea mai bună opțiune posibilă

Franciza Coders Lab, precizează  Marcin Tchórzewski, este disponibilă pentru țările din regiunea. Modelul de cooperare în franciză implică faptul că francizatul este responsabil cu afacerile curente, marketingul, vânzările, organizarea și gestionarea cursurilor de programare.

Pe de altă parte, Coders Lab, în ​​calitate de francizor, va furniza toate instrumentele de management și marketing necesare care vor permite francizatului să înceapă și să conducă o școală de programare fără probleme. Destinatarul are la dispoziție întregul know-how în afaceri, precum și cel mai modern software administrativ. 

Conceptul nostru este o oportunitate perfectă pentru companiile care doresc să își extindă portofoliul existent și să își crească veniturile. Mai presus de toate, este vorba despre companii care se ocupă cu educația, ocuparea forței de muncă, gestionarea resurselor umane, dar nu numai. Sunt firme din diferitele domenii IT care au nevoie de noi angajați bine pregătiți, sau unele care nu reușesc să găsească ce își doresc, din cauza exodului dezvoltatorinor expermientați, sau al nivelului ridicat al salariilor acestora ”, spune Grzegorz Morawski, director de franciză Coders Lab.

“Coders Lab este o franciză care nu necesită prea multe investiții de capital și, practic, cea mai mare parte a costurilor sunt cele legate de salarii și marketing înainte de începerea cursurilor. Spre deosebire de startul în alte țări, toate cursurile și materialele sunt deja traduse în limba română. De asemenea, sunt traduse materiale de marketing, inclusiv web site-ul. Instruirea oferită de francizor este gratuită, dar francizatul suportă costurile lectorului în timpul instruirii (taxe, cheltuieli de călătorie și costuri de cazare)”, a adăugat Moravski.

Partenerului din România, Coders Lab îi oferă dreptul exclusiv de a deschide și a dezvolta acest concept, o soluție concepută și pregătită pentru o nouă linie de venituri din afaceri, un model de afaceri dovedit care permite un flux de numerar promițător și o rentabilizare rapidă, precum și de a crea o organizație flexibilă, inovatoare, pe o piață a servicilor IT aflată într-o dezvoltare exponențială. Totodată, veți fi alături de noi la crearea unui brand global, care deja acționează pe două continente.

Mai multe detalii veți găsi pe Catalogul de franciză postat pe portalul nostru.


Un concept pentru viitor / Partenerul exclusiv din România va prelua o afacere gata formată și poate pune rapid la dispoziția industriei IT debutanți foarte bine pregătiți practic
Ștefan Pricop
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015