Lider mondial caută noi parteneri

Profitabilitate dovedită de expansiune / Expansiunea Nomasvello la nivel mondial dovedește profitabilitatea afacerii
Marţi
19.10.2021
Vrei să te alături liderului mondial în segmentul de înfrumusețare? Franciza Nomasvello este în România și caută noi parteneri.
 

Nomasvello (No+Vello) este specializată în epilare definitivă și tratamente cu Laser Dioda și IPL. Din 2007, a deschis – în 15 țări, de pe trei continente – sute de centre de înfrumusețare, cu peste un million de clienți. În urmă cu 11 ani a intrat și în România și, de atunci, a deschis peste 50 de centre atât în București, cât și în orașe precum Alba-Iulia, Arad, Bacău, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Craiova, Constanța, Făgăraș, Fălticeni, Focșani, Iași, Mureș, Pitești, Sibiu, Timișoara sau Tulcea.

Profitabilitatea afacerii este dovedită de expansiunea continuă și de faptul că o parte dintre parteneri au mai multe centre de înfrumusețare. Noii francizați trebuie să știe că pachetul de care  vor dispune include recepția și sala de tratament, plus imaginea exterioară a centrului. Echiparea completă presupune echipament IPL, dispozitiv de Epilare IPL, dispozitiv Rejuvenare, aparat Proskin și lampa ultraviolete pentru diagnoză. Totodată, aceștia primesc produse pentru tratamente și unele destinate vânzării. Noii veniți pot închiria echipamentul Laser – cu dispozitiv de epilare inclus și mentenanță gratuită. În același timp, cei care se alătură acestei afaceri internaționale au parte de pregătirea proprie și a personalului, de manuale pentru deschidere și funcționare, de suport tehnic și de materialele necesare pentru promovarea locală inițială. Bineînțeles, au suport și la deschiderea salonului.

Franciza Nosvello are avantajul imaginii la cel mai înalt nivel în topul internațional al acestei industrii. Apoi, este vorba despre o afacere la cheie, foarte simplu de gestionat și despre accesul a echipamente de ultima generație. Foarte important, francizorul oferă experiența unei recuperări rapide a investiției, cu un profit lunar estimat de până la 10.000 de euro. Francizatul beneficiază de un suport complet și continuu.

Pentru toate acestea, franciza costă doar 42.000 de euro + TVA. Amenajarea spațiului costă cam 5.000 de euro, iar cheltuielile one-time sunt de aproximativ 3.000 de euro. Pentru primele luni, susținerea afacerii costă aproximativ 10.000 de euro. Așadar, bugetul total estimat este de 60.000 de euro + TVA.

Cu o experiență internațională remarcabilă, Nomasvello caută parteneri pasionați în domeniul frumuseții și al îngrijirii personale, care să fie implicați în managementul salonului și să fie fie gata să găsească soluții de dezvoltare. În același timp, noii parteneri, ca și ceilalți care fac parte deja din acest sistemul de franciză, trebuie să fie persoana ambițioase, dar calculate, care își doresc o afacere profitabilă, cu o recuperare rapidă a investiției inițiale. Nu sunt excluși antreprenorii care sunt la început de drum, care nu au experiență în afaceri dar sunt determinați să aibă succes evitând bătăile de cap aferente construirii unui brand de la zero.

Brandul Nomasvello își dorește, în cele din urmă, oriunde are parteneri, ca acestora să le pese nu doar de clienți, ci și de angajații lor, cei care vor face măsura profesionalismului acestei francize globale.

Business Card Nomasvello

No+Vello este un brand internațional, desemnat drept franciza numarul 1 în lume pe segmentul de înfrumusețare

Unități în franciză: Peste 600, deschise în 12 țări de pe 3 continente

Investiție totală, așteptări: Buget total estimat – 60.000 de euro + TVA; costul francizei - 42.000 de euro + TVA; cheltuieli one-time – cca. 5.000 de euro; susținerea business-ului pentru primele luni – cca. 10.000 de euro;

 


Ștefan Pricop
Business Development Manager