Saloanele Magic

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

Saloanele Magic® reprezintă, dincolo de povestea unui business de succes, un stil de viață, atât pentru sutele de clienți ce ne trec pragul în fiecare zi, cât și pentru specialiștii mereu cu zâmbetul pe buze, care creează magie la fiecare proiect.

Saloanele Magic® nu reprezintă doar locul unde clienții își împrospătează și își desăvârșesc frumusețea, dar și mediul social unde se leagă parteneriate bazate pe încredere si profesionalism.

Marca Saloanele Magic® își consolidează pe an ce trece poziția printre liderii de servicii de frumusețe și, mai presus decât orice, promite o îmbunătățire continuă a experienței clienților săi, dar și o expansiune la nivel geografic, pentru a duce brand-ul la nivelul la care și-a dorit încă de acum mai bine de 12 ani.

Treptat, acest vis, de a răspândi magia pretutindeni, a prins contur prin cele 13 saloane din București, care găzduiesc o familie de aproximativ 400 de profesioniști, pregătiți să creeze experiențe memorabile celor cu care interacționează.

Ne propunem ca, prin proiectul de franciză Magic Salon Profesional, să cucerim orașele din întreaga țară și nu vrem sa ne oprim aici!

Puncte Forte

 • În cei 12 ani ce activitate pe piața din România am pus Clientulfără nicio excepție, pe un piedestal. Clientul este cel în jurul căruia am creat, dezvoltat și construit un sistem perfect funcțional care asigură ceea ce noi numim Experiența Magic. Experiența Magic cuprinde rezultatul muncii în armonie a tuturor angajaților Magic. Încă din stradă, ne atragem clienții cu promisiunea unui salon profesionist, întotdeauna impecabil, modern și gata să-și asume onoarea de a îngriji frumusețea celor care ne-o acordă.

 • Împărtășim în fiecare zi, la fiecare pas, din Experiența Magic. Asigurăm training de îmbunătățire a performanțelor tehnice, dar și pentru dezvoltarea personală și a abilităților de comunicare ale angajaților noștri.

 • Încă de la primul contact și până la plecarea din salon, precum și în intervalul de timp până la urmatoarea programare, Magic Salon asigură suport continuu, amabilitate, profesionalism, zâmbete și implicare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și a se ridica la nivelul așteptărilor clienților săi.

 • Magic Salon este cel mai tehnologizat lanț de saloane de înfrumusețare din București. Avem disponibilă o aplicație mobilă, prin intermediul căreia oferim clienților posibilitatea de programare online cu ajutorul configuratorului interactiv, de achiziționare a ofertelor (serviciilor sau pachetelor de servicii, la prețuri foarte mici), de înscriere în Tombola Magic America, care are ca premiu o excursie all inclusive în SUA. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a oferi feedback prestatorilor serviciilor și pot lua legătura în timp real cu reprezentanții noștri.

 • Cu o organigramă bine structurată, care include și posturi de management, realizăm in-house cele mai bune strategii de promovare și dezvoltare a business-ului, pentru toate departamentele: Marketing, HR, IT, Contabilitate, Financiar, Gestiune, Customer Support, Logistică.

 • Oferim angajaților planuri de educație, atât profesională, cât și personală. Dispunem de o Academie internă de dezvoltare profesională, unde predau trei traineri cu experiență pe toate cele trei segmente de activitate: coafor, manichiură și cosmetică.

 • Politica de Prețuri - Saloanele Magic® prevede implementarea unei grile de tarife dinamice, ceea ce înseamnă că au prețuri diferite, în funcție de zilele săptămânii. Acest lucru ajută la echilibrarea fluxului de programări, astfel încât acesta să fie constant în toate zilele săptămânii.

Magic Salon are disponibile servicii de coafor: tuns, coafat, vopsit, aplicat extensii de păr natural, servicii de manichiură și pedichiură clasică, semi-permanenta, cu gel și cu acryl, servicii de cosmetică: epilări cu ceară tradițională și ceară de unică folosință, pensat, tratamente faciale, machiaj profesional de zi și de seară, machiaj semipermanent, epilări definitive și extensii de gene fir cu fir, 2D și 3D.

Unitati personalizate

13 saloane de înfrumusețare în București și Ilfov

Unitati in sistem de franciza

.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

 • Garantăm viitorilor francizați un flux continuu de clienți;
 • Notorietatea brandului Saloanele Magic va asigura francizaților o strategie bine pusă la punct și experiență pe piața serviciilor de înfrumusețare;
 • Oferim acces la portofoliul nostru de parteneri;
 • Garantăm promovare continuă, atât online, cât și offline;
 • Consiliere constantă și suport permanent pe toata durata colaborării;
 • Plan de amenajare;
 • Plan de training;
 • Soluție de soft și sestiune;
 • Acces la sistemul interactiv și de entertainment;
 • Plan de monitorizare și supraveghere video;
 • Strategie de eficientizare a activității saloanelor, cu posibilitate de evaluare;
 • Elemente de branding și design.

Investitie totala, asteptari

În funcție de bugetul fiecărui francizat în parte, estimăm o investiție de 50.000 - 100.000 EUR.

Taxa de franciză 
5.000 - 10.000 de EUR

Redevențe 
7% din cifra de afaceri lunară

Contribuție la bugetul de marketing 
3% din cifra de afaceri lunară


Cerinte de baza

Profilul Francizatului: Serios şi dornic de a duce povestea Saloanelor Magic mai departe. 

Locații potrivite: Spații comerciale, amplasate în zonele cu vad.
 

Orașe vizate: București, Cluj Napoca,  Timișoara,  Iași,  Constanța,  Craiova,  Brașov,  Galați,  Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu-Mureș, Târgu Jiu, Baia Mare,  Buzău, Botoșani, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia.


Informatii despre francizor

Saloanele Magic®

Strada Loc. Av. Gheorghe Caranda, Numarul 15, Bucuresti

+40786723483

franciza@saloanelemagic.ro

saloanelemagic.ro

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre Saloanele Magic.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.