Excelența determină extinderea afacerii

Nomasvello are un nou salon premium
Nomasvello are un nou salon premium / Ansambrul rezidențial Cosmopolis din nordul Capitalei va avea, în curând, un salon Nomasvello, unde clienții vor beneficia de serviciile companiei nr. 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL
Miercuri
20.09.2023
Franciza Nomasvello, numărul 1 mondial în centre de epilare definitivă cu Laser & IPL, deschide un nou salon, de această dată în ansamblul rezidențial Cosmopolis din nordul Capitalei.
 

Nomasvelllo Cosmopolis, situat în incinta Strip Mall Cosmopolis din Ștefăneștii de Jos, își va oferi serviciile sale inovatoare de beauty începând din 1 octombrie a.c., de la orele 17:00.

Tratamentele disponibile în noul salon premium de înfrumusețare sunt: epilare definitivă customizată FUSION- Laser+IPL, terapii faciale  de rejuvenare cu lumina intens pulsată, curățare facială în profunzime cu tehnologia Proskin și tratamente intensive pentru orice tip de ten, cu o gamă largă de produse dermato-cosmetice no+vello.  Serviciile oferite sunt soluția non-invazivă pentru rezolvarea unor probleme medicale, precum: foliculita, ridurile, petele sau urmele de la acnee. Mai mult, brandul Nomasvello deține un protocol de lucru patentat, denumit Sun&Safe, care permite epilarea definitivă și pe piele bronzată, în condiții de maximă siguranță și eficienţă. 

Brandul Nomasvello a fost înfiinţat în anul 2007, în Spania și în prezent numară peste 600 de centre, regăsite în 15 ţări de pe trei continente și mai mult de un milion de clienți mulțumiți. No+Vello este prezent de șapte ani în Top 100 Cele mai Bune Francize din Lume, dominând segmentul SPA, de Ingrijire Personala.

Pe piata din Romania, acest brand activează din 2010, cu centre deschise atât în București, cât și în principalele orașe din țară.

Nomasvello Cosmopolis își asteaptă primii clienți la deschiderea oficială cu surprize dulci, premii atractive și o campanie de loializare bazată pe oferte speciale, cu până la 50% discount.  

Totodată, toți clienții interesati de serviciile no+vello beneficiază GRATUIT de: testarea epilarii definitive, o diagnoză facială Woodlamp și un plan de tratament personalizat, în conformitate cu nevoile pielii lor.

 


Ștefan Pricop
Business Development Manager