Matematica, la fel de uşoară ca rezultatul adunării 2+2

Şcoala de Matematică 2plus2 este un centru afterschool care oferă cursuri de după amiază pentru elevii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani.
Luni
15.09.2014
Toţi avem aminitiri frumoase din anii de şcoală. Iar dacă astăzi este un nou început de an şcolar, vă prezentăm o franciză care poate alunga coşmarurile multor elevi: Şcoala de Matematică 2plus2.
 

Emoţii, buchete de flori, ghiozdanele pregătite cu o seară înainte. Cu drag ne amintim de frumoşii ani de şcoală la fiecare 15 septembrie. Indiferent dacă am avut-o sau nu profesoară pe simpatica Isoscel din iubitul film Liceenii, mulţi dintre noi am avut însă o materie care ne-a dat mari bătăi de cap: matematica. Şcolile private au exploatat acest lucru şi s-au focusat pe un model de business care îi ajută pe elevi să nu mai aibă emoţii la orele de matematică. Printre acestea se numără şi Școala de Matematică 2plus2, un concept de after school specilizar pe această materie, care caută francizaţi şi în ţara noastră.

Ce aduce în plus pentru copii acest concept? Aici, lecțiile sunt susținute pentru grupuri de 5 persoane. Astfel, fiecare elev primește mult mai multă atenție decât în cadrul cursurilor zilnice de la școală.

Unii elevi urmează cursurile doar pe parcursul anului școlar, iar după vacanța de vară, când se întorc la școală au din nou probleme. Absolvenții de liceu își fac programul în funcție de perioada de timp pe care o mai au până la examenul final”, explică Marcin Kruszyński, directorul Grupului Educațional 2BLC, compania care dezvoltă rețeaua Școala de Matematică 2plus2.

În ultimul an, noi francizați au apărut în Ucraina, Kazahstan și în Cehia. Școala de Matematică va începe anul școlar cu peste 40 de francizați. Găsiţi în catalogul nostru de franciză toate informaţiile şi condiţiile pentru dezvoltarea acestei francize în România.

Am analizat piața învățământului privat din Europa de Est și am considerat că merită să încercăm să ne dezvoltăm aici. Modelul nostru de business poate fi aplicat și în alte țări. Sistemul educațional din Cehia este similar cu cel din Ucraina, însă în Cehia ne-a fost mai greu să găsim un partener din cauză că aici examenele de matematică nu sunt obligatorii”, a adăugat Marcin Kruszyński.

 


Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015