Afacere din propria locuinţă

Blue Elephant activează pe piaţa cehă de 16 ani și continuă să-și dezvolte vânzările și rețeaua de parteneri la nivel internaţional.
Miercuri
06.05.2015
O companie cehă caută un master francizat pentru o afacere care le oferă copiilor poveşti inedite.
 

Editura cehă „Blue Elephant” s-a bucurat de popularitate încă din urmă cu 17 ani , când a lansat un proiect indedit: cărţi personalizate, publicate doar la cerere. Cel mai interesant lucru este că eroii din cărţo erau de fapt personaje reale, fetiţe sau băieţei cărora li se oferea cadoul. Datorită succesului de care s-a bucurat acest concept casa de editură a dezvoltat rapid un concept de franciză pe care l-a extins pe mai multe pieţe.

Astăzi, în afara de Republica Cehă, franciza „Blue Elephant” poate fi găsită în Statele Unite ale Americii, Polonia şi Slovacia.

„Blue Elephant (elefantul albstru) are deja o experienţă vastă şi stie exact ce să le ofere copiilor. Acesta este motivul pentru care muncim constant pentru a oferi noi produse şi servicii”, spune Rafal Kvajtkovski, directorul reţelei de franciză din Polonia.

În afară de cărţi, care pot fi momentan achiziţionate şi online (prin intermediul unei aplicaţii de pe site), Blue Elephant a introdus o nouă serie de produse educaţionale: puzzle-uri şi jocuri care le dezvoltă copiilor gândirea logică şi diverse abilităţi. „Personajele şi produsele nostre îi vor ajuta pe copii să exploreze lumea cu mult umor”, spune Rafal Kvajtkovski. „Pregătim un program care ne va permite să printăm cărţi personalizate în mai multe limbi străine: engleză, cehă, germană. Considerăm că atunci când copiii citesc basme despre propria lor persoană vor fi mult mai motivaţi să înveţe o limbă străină”.

Potenţialii francizaţi trebuie să ştie că acesta este un business care implică o investiţie redusă şi nu cere condiţii speciale. Un avantaj este că aceştia pot derula o afacere editorială din confortul propriei case. Nu este nevoie de un stand în mall sau într-o librărie: tot ceea ce trebuie să aibă francizatul este un computer, o imprimantă laser şi un capsator. Francizorul asigură software-ul necesar şi o serie de produse semi-finite pentru printarea cărţilor.

„Investiţia poate fi recupertă doar din vânzarea a 100 de cărţi. Dacă francizatul are un numpr mare de prieteni şi de cunoştinţe, atunci recuperarea investiţiei n-ar trebui să fie o problemă”, spune spune Rafal Kvajtkovsk.

Editura cehă Blue Elephant a fost fondată în urmă cu 16 ani și oferă în principal cărți destinate tinerilor cititori. Prin intermediul cărților oferite de editură copiii se pot transpune în pielea personajelor și pot trăi minunatele aventuri ale acestora.


Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015