Forum Despre articol: Deschiderea de noi magazine combate criza 127

ANA-MARIA 05.03.2013 *.193.230.193.34

Mobila romaneasca este cautata si daca vom sti sa ne promovam produsele in scurt timp vom deveni cunoscuti.Producatorii nostri sunt flesibili la idei si comenzile clientilor sunt adaptate in functie de cerinte .

DRAGOS 05.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Dupa ce ne-am cam ars cu produsele din import am inceput sa apreciem si produsele romanesti.Romanii stiu sa faca mobila de calitate au talent si materie prima de buna calitate

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.