Forum Despre articol: Fornetti România are un nou Director General 118

MARIANA 05.03.2013 *.193.230.193.34

Mult, mult succse noului Director General, d-l Csaba Toth si echipei de management in realizarea tuturor proiectelor

IULIAN 05.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

O sarcina destul de grea pentru noul director dar tineretea si cei  care vor forma echipa de management se vor descurca cu siguranta si le uram din inima bafta!

GABRIEL 08.03.2013 *.193.230.193.34

Asteptam noutati si \"ceva \"care sa ne duca cu gandul la o alimentatie sanatosa si nu numai ...

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.