Fornetti România are un nou Director General

Csaba Toth are o vastă experienţă în mai multe domenii, de la implicarea în diverse Organizaţii Non Profit, sistemul public, până la consultanța în management şi procedurile de reorganizare.
Marţi
05.03.2013
La o lună de la decesul fostului director general, domnul dr. Panczel Zoltan, compania de produse de patiserie anunţă numirea unui nou manager.
 

Începând cu data de 01 martie 2013, postul de director general al companiei Fornetti România este ocupat de domnul Csaba Toth. Acesta are 34 de ani, este absolvent al Facultăţii de Drept şi al unor cursuri postuniversitare în management. Misiunea sa este să ducă la bun sfârșit planul de reorganizare al companiei, în paralel cu menţinerea proiectele derulate în cadrul companiei şi a consolidării relațiilor cu partenerii. În scurt timp, domnul Csaba Toth va numi şi restul echipei de management care îi va sta alături la conducerea Fornetti.

Fornetti România s-a înființat în anul 2001, ca master franciză a Fornetti Kft. Cel care a dezvoltat sistemul de franciză Fornetti este regretatul dr. Panczel Zoltan, cunoscut de altfel sub numele de ”părintele francizei din România”.  Taxa de intrare în reţeaua Fornetti este de 3.000 de euro. Odată cu achitarea acesteia, Fornetti România asigură fiecărui partener, în mod gratuit, mobilierul necesar decorării magazinului, cuptoarele, afișele de promovare a produselor, etichetele de prețuri, reclamele luminoase, asistență și consultanță. 

”Când un nou membru se alătură francizei Fornetti, avem grijă să oferim toate condițiile necesare dezvoltării unei afaceri de succes și garantăm apartenența la un sistem unitar și sigur”, dau asigurări reprezentanții companiei. În prezent, rețeaua Fornetti numără peste 600 de magazine pe piața locală, toate deschise în sistem de franciză.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/3/
Vezi mai multe