Forum Despre articol: Regele fotbalului atacă poarta francizelor 127

MIA 11.03.2013 *.193.230.193.34

Este foarte cunoscut Hagi peste hotare mai ales la turci unde s-a bucurat de mare popularitate ca jucator, din pacate mai putin ca antrenor.Ianis,fiul lui se pare ca ii calca pe urme. Franciza in care este asociat se va bucura de buna seama de mare suucces...

Rares 11.03.2013 *.5-13-83-237.residential.rdsnet.ro

Mare Om.Mare caracter.Mare fotbalist.Mare Rege

ILIE 12.03.2013 *.193.230.193.34

Ar putea sa treaca si pregatirea tinerilor fotbalisti pe franciza-Mi se pare ca tot ce face Hagi este un exemplu demn de urmat si suntem norocosi ca un asemenea TALENT s-a nascut pe meleagurile noastre

STELISTUL 14.03.2013 *.193.230.193.34

A jucat si la Steaua, Hagi, atunci cand a castigat marele trofeu 1986...Barcelona...ce timpuri...iar astazi se va repeta succesul ne dorim din toata inima  HAI STEAUA!

Alte categorii

PROFIT system declară că nu este responsabil și nu interferează cu conținutul și modul de exprimare ale utilizatorilor de pe forum. Comentariile cu conținut de publicitate sau ostentativ și în contradicție cu principiile bunei maniere, vor fi eliminate.

Comentariile pot fi postate numai de către utilizatorii înregistrați. Adresa de IP a unei persoane ce postează un comentariu este vizibilă pentru toți utilizatorii. Un contul de utilizator poate fi blocat dacă acesta postează anunțuri comerciale sau comentarii obscene, indecente, calomniatoare care are au ca scop defăimarea unei persoane. Dacă vedeți un abuz, vă rugăm să ne contactați la: redactie@franchising.info.ro.

Administratorul organizează forumul în așa fel încât subiectele ce abordează teme similare sunt reunite și are grijă să actualizeze numele temelor abordate în conformitate cu informațiile noi postate.

Editorii își rezervă dreptul de a utiliza tot textul sau o parte din declarațiile postate pe forumul portalului Franchising.info.ro în articole ce pot fi publicate pe portal și Franchising.info.ro.