Regele fotbalului atacă poarta francizelor

Gheorghe Hagi este deținătorul trofeului "Cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor".
Luni
11.03.2013
Gheorghe Hagi caută jucători pentru o nouă echipă formată din ... pub-uri. Primul jucător a fost deja prezentat viitorului lot: H10 Sport Lounge din Constanța.
 

Simbolul tricoului cu numărul 10 se alătură celorlalți reprezentanți ai fotbalului (Cosmin Olăroiu, Gino Iorgulescu, Adrian Mutu) care și-au făcut deja intrarea pe piața francizelor. Gheorghe Hagi a deschis la Constanţa, împreună cu alți patru oameni de afaceri români, pub-ul H10 Sport Lounge. Până în anul 2014, cei cinci antreprenori intenționează să deschidă alte nouă localuri, în sistem de franciză. În prezent, acţionarii sunt în căutare de posibili parteneri.

Toate localurile care urmează să fie deschise vor fi decorate cu obiecte şi fotografii din cariera lui Gheorghe Hagi şi vor cuprinde şi o serie de fan-cluburi. „Ideea mi-a venit acum doi ani când în urma unei discuţii cu nişte englezi mi-am dat seama că Hagi poate fi încă exploatat, însă în altă manieră”, a declarat Mihai Neguţ, unul dintre acţionari, citat de Ziarul Financiar. Ceilalţi trei acţionari implicaţi în proiect sunt Petre Brumă, Vlad Creţu şi Răzvan Neguţ.

Pe terenul restaurantelor dedicate sportului rege activează şi alţi doi reprezentanţi ai fotbalului românesc. Este vorba despre Cosmin Olăroiu (fost antrenor al echipei FC Steaua București) și Gino Iorgulescu (a jucat cea mai mare parte a carierei la Sportul Studențesc). Cei doi s-au alăturat omului de afaceri Valentin Sălăgean pentru a dezvolta rețeaua de restaurante Trattoria ”Il Calcio”, care se extinde pe piaţa locală şi în sistem de franciză.

Tot o afacere în franciză a ales şi fotbalistul Adrian Mutu. Acesta a deschis împreună cu soţia sa, Consuelo, magazinul Shine Concept Store în Republica Dominicană. Shine Concept Store este un magazin multi-brand, care comercializează haine, accesorii, cărți, piese de mobilier, alimente și băuturi. 

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist
/4/
Vezi mai multe

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015