Hello Donuts

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

 

Shop de donuts, cafea preparată, răcoritoare și inghețată

Piața de American Donuts din Romania este în creștere. Donuts este un desert la modă, în trend, iar orientarea consumatorilor este spre calitate.

Hello Donuts este un brand de referință pentru calitatea produselor.

În rețeaua de magazine Hello Donuts, consumatorii gasesc American Donuts proaspete, produse în laboratorul propriu, folosind doar ingrediente premium.

Franciza este destinată antreprenorilor care doresc dezvoltarea afacerii în regim de retail în București sau cu producție de American donuts în țară.

Intrând în rețeaua Hello Donuts, vei putea vinde produsele Hello Donuts, având în spijinul tău experiența noastră și o formulă de business profitabilă, testată, adaptată la nevoile consumatorilor.

Unitati personalizate

3 în București

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Hello Donuts oferă francizaților:

  • Soluție completă la cel mai înalt standard de calitate: American donuts, cafea și derivate, băuturi răcoritoare și inghețată.
  • Acces la platformele și logistica Hello Donuts pentru clienți. Francizatul va beneficia de avantajele parteneriatelor cu sistemele de food delivery și de shop-ul online Hello Donuts.
  • Suport pentru francizat - Hello Donuts se ocupă de producție, dezvoltare sortiment, negocieri cu furnizorii, marketing și promovare, consiliere pentru parteneri și training.

Investitie totala, asteptari

Taxa de franciză este 3.000 de Euro și include consultanța pentru investiție, schița de amenajare a locației, training-uri.

Investiția în amenajare și echipamente este în jurul a 10.000 de Euro, în funcție de modelul de afacere și locație.

Nu se percepe redevență lunară din cifra de afaceri a francizatului.


Cerinte de baza

Antreprenor care dorește dezvoltarea unei afaceri în București sau în orașele mari, insule în mall-uri și centrele comerciale, spații stradale cu trafic pietonal.

 


Informatii despre francizor

HELLO DONUTS SRL

+40729 888 229

gvatamanu@profitsystem.pl

hellodonuts.com

Persoana de contact pentru candidati

Gabriel Vatamanu

Tel: 0040 729 888 229

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.