Invitatie la Targul de Francize Paris 2017

FRANCHISE EXPO PARIS 2017 are mai mult de treizeci de ani și reunește cele mai prestigioase branduri din lume, din aproape 90 de tari.
Duminică
12.03.2017
Cel mai mare spectacol al francizei in Europa, FRANCHISE EXPO PARIS 2017 va avea loc în acest an incepand cu 19 Martie. Cititorii portalului franchising.info.ro pot obține intrarea liberă.
 

Visati la propria afacere? Va doriti să deveniti un antreprenor independent și nu știti cum sa faceti? Sau vreti doar să va inspirati și să învatati despre cele mai noi tendințe în franciză? La FRANCHISE EXPO PARIS puteti găsi răspunsuri la întrebările cu privire la propria Dumneavoastra afacere in franciză.

FRANCHISE EXPO PARIS are mai mult de treizeci de ani și reunește cele mai prestigioase branduri din lume, din aproape 90 de tari.

În acest an, în capitala franceză, la sfârșitul lunii Martie, vor prezenta pe parcursul a patru zile mai mult de 500 de expozanți din întreaga lume. Vor fi incluse, de asemenea, asociațiile naționale și internaționale din întreaga Europă, inclusiv experți în domeniul francizei. Dimensiunea FRANCHISE EXPO PARIS il clasifica ca fiind unul dintre cele mai mare evenimente de franciza din lume.

Unul dintre partenerii oficiali media ai acestui eveniment este de asemenea si portalul dedicat francizei Franchising.info.ro, ce face parte din grupul Profit System ,companie de consultanță,
specializată în servicii pentru afaceri în franciză în Europa Centrală și de Est.

Profit System, avand calitatea de expozant și consultant international, permite cititorilor și partenerilor sai obtinerea unei invitatii gratuite de vizitator. Accesand linkul :
https://badge.franchiseparis.com/en/visiteur.htm?codePromo=FP17W5 veti avea posibilitatea sa va inscrieti in mod gratuit in vederea participarii la eveniment.

FRANCHISE EXPO PARIS asteapta in 2017, ca și anul trecut, aproape 50.000 de vizitatori, dintre care mai mult de 50% din strainatate. Faptul că participarea antreprenorilor a avut succes, e demonstrata de statistici: 75% dintre expozanți au încheiat parteneriate directe cu companiile candidate, ceea ce a condus la crearea sau dezvoltarea retelelor de franciza in cauza.


Bartal Melinda - Summer Time Travel franchise
Mircea Coman
franchise consultant