Pyter Auto a încheiat anul trecut cu 6 locaţii francizate

„Anul acesta vrem să aducem în reţea minim trei parteneri. Până acum am avut o medie anuală de doi parteneri incluşi în reţea. Anul acesta vrem mai mult, dar nu prea mult, pentru că atunci nu vom avea timpul necesar să facem toate lucrurile ca la carte. Oferta noastră de francizare este construită pentru toate categoriile de antreprenori” – Peter Baltag, francizor Pyter Auto Company.
Miercuri
08.02.2017
Francizorul vrea să aducă minim trei parteneri noi în reţea în 2017
 

Magazinul Pyter Auto a apărut din necesitatea de a aproviziona cu piese de schimb auto service- ul cu acelaşi nume al antreprenorului Peter Baltag. De aici până la stabilirea unui format standard prin care afacerea cu magazine de piese auto să se extindă în franciză nu a mai fost de făcut decât un pas: oferta de francizare. Din 2014, când a lansat această ofertă, francizorul cu sediul în Câmpina, judeţul Prahova, a atras şase parteneri în Baia Mare, Iaşi, Galaţi, Braşov, Calafat şi Comarnic. Pentru anul 2017, Peter Baltag are planuri îndrăzneţe.

Într-adevăr, oferta de francizare pusă la dispoziţia celor cu iniţiativă conţine 3 paliere distincte, dar şi posibilitatea de a trece de la un palier la altul în momentul în care partenerii sunt pregătiţi să facă acest pas. La cererea francizaţilor, Pyter Auto se poate implica în amenajarea magazinului cu tot ce este necesar desfaşurării unei activităţi profitabile (mobilier,calculatoare,imprimante,fax,reclame interioare si exterioare,casa de marcat si alte produse de birotica si papetarie specifice activitatii ) contra-cost sau gratuit în funcţie de tipul contractului şi negocierile aferente.

Cele trei paliere de francizare sunt EASY BUSINESS , la un taxă de intrare de 1500 euro care include franciza cu plata la intrarea în sistem şi redevenţă procentuală lunară de 7% din valoarea fără TVA a mărfii achiziţionate în luna respectivă, PREFERANCE BUSINESS, cu o taxă de intrare de 1950 euro si redevenţă fixă de 70 euro lunar,indiferent de profit, încasări sau rulaj, opţiunea pentru această variant include şi softul de business, şi GOLD BUSINESS, franciza cu o taxă de intrare în sistem de 3500 euro. Oferta de francizare GOLD BUSINESS include soft specializat în căutarea pieselor auto în limbile română şi engleză, soft de căutare piese originale în limbile română şi engleză, asigurarea contractelor cu furnizori consacraţi, asigurarea unor preţuri foarte avantajoase pentru intrarea rapidă pe piaţă, training asigurat la sediul francizatului, asigurarea elementelor de ambalaj ( pungi,cutii de carton,etc ) personalizate şi nu în ultimul rând asigurarea exclusivităţii zonale a magazinului francizat.

“Toţi partenerii noştri de până acum au optat pentru varianta GOLD a francizei, dar pentru viitorii parteneri oricare dintre opţiuni este deschisă”, a mai precizat Peter Baltag.


Carol Popa
ziarist

Subiecte populare in Forum