Helen Doron in Bosnia si Hertegovina

„Ca să spunem așa, pur și simplu de la școală am sărit în zona de antreprenoriat, neavând nici o experiență anterioară în acest sens. Cu toate acestea, în cazul în care "în spate" aveți o corporație și un brand recunoscut, este clar că derularea afacerii este mult ușurată. Fiind parte din aceasta „familie” Helen Doron, am simtit acest lucru."
Senka Kreso Hasanovic, Jasmin Hasanovic.
Joi
02.03.2017
Imprejurarile din viata cuplului Hasanovic din Sarajevo - Tuzla, i-au condus anul trecut catre propria afacere prin deschiderea francizei Helen Doron.
 

Senka Kreso Hasanovic s-a întâlnit pentru prima dată cu metoda Helen Doron când nepoata ei Aisha a participat la cursurile de engleză din Sarajevo. „Am fost încântați de activitațile școlii și metoda generală de lucru cu copii, iar noi facem mai mult decat a-i invata „spune Kreso Hasanovic.

Decizia de a deveni beneficiari ai francizei Helen Doron a fost mult influențată de faptul că acest cuplu de tineri sunt legati de cultură și educație. "Cultură și educație trebuie să fie temelia oricărei societăți"- spune Senka Kreso Hasanovic.

Această atitudine nu este deloc surprinzătoare. De fapt, înainte de a deveni beneficiari ai francizei au studiat literatura si teatrul. Senka Kreso Hasanovic are diploma de maestru in teatru, un titlu castigat la Universitatea Masaryk din Brno (Republica Cehă), în timp ce Jasmin Hasanovic are diploma de maestra în literatură comparată și știință la Universitatea din Saraievo. Trebuie să spunem ca pur și simplu de la școală au sărit în afaceri private, neavând nici o experiență anterioară în domeniul antreprenoriatului.

Sunt foarte multumiti datorita faptului ca iubesc lucrul cu copii si se pot plia foarte usor pe conditiile francizei. In plus, nu se simt niciodata singuri, in spatele lor fiind intotdeauna francizorul care le da increderea si puterea sa mearga mai departe.

„În orice moment, tu știi că te poți baza pe primul coleg de la centrul învecinat. Desigur, succesul nu ar fi posibil dacă nu am fi avut o voință foarte puternică și persistența pentru a reuși în afaceri" - explică Senka Kreso Hasanovic.

„Când vine vorba de antreprenoriat, de educatie, trebuie sa gandesti continuu câțiva pași înainte. Suntem conștienți de faptul că trebuie să fim pregătiți ca antreprenori pentru a face fata tuturor situatiilor intalnite. Cu toate acestea, încercăm să nu ne gândim la aceste dificultati. Credem cu tărie că, dacă lucram din greu si cu dedicație toate dificultățile vor fi depășite. Având în vedere că suntem la începutul activității, nu am avut inca experiențe negative” - spune Senka Kreso Hasanovic.

Scoala Helen Doron din Tuzla este infiintata de doar un an, cu toate acestea, familia Hasanovići este mulțumița de numărul de participanți. Intrebările si nelamuririle au fost rezolvate înainte de deschidere, deoarece mulți părinți erau conștienți de metoda de lucru și dornici să înceapă cursurile. Copiii învață cu usurinta și părinții sunt foarte mulțumiți.

„În anul următor ne propunem să continuam tendința pozitivă de dezvolatre. Scopul este sa avem cât mai mulți oameni din Tuzla care sa foloseasca metoda Helen Doron și astfel sa creștem numărul de copii din centru. Satisfactia parintilor, ne-a arătat că modul nostru de lucru și metoda excelentă de invatare este o rețetă unică pentru predarea limbii engleze. Nu există nici un motiv mai mare de satisfactie decat acela ca in acest an i-am învățat pe cei mici de la Tuzla să zâmbească și să se bucure" - spune Senka Kreso Hasanovic.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015