PROFI continuă expansiunea în România

Rețeaua de magazine Profi de pe piața locală numără în prezent 121 de unități.
Marți
26.06.2012
Retailerul a deschis al 121-lea magazin de pe piaţa locală.
 

Reţeaua Profi a inaugurat pe 21 iunie primul magazin din Craiova, potrivit unui comunicat postat pe site-ul companiei. Unitatea este amplasată pe strada 1 Decembrie 1918, pe locul fostului restaurant Simplon, şi are o suprafaţă totală de 693 de metri pătraţi şi o sală de vânzări de 400 de metri pătraţi. Magazinul vine cu un nou concept de expunere a fructelor şi legumelor şi este echipat cu un departament grill şi cu unul de panificaţie.

În primele 3 zile de la deschidere, clienţii au primit diferite cadouri, constând în pungi cu produse Proxi, marca privată a magazinelor PROFI, şi vouchere de cumpărături.

PROFI este o reţea de magazine de proximitate, franciză parţială a grupului de retail franco-belgian Louis Delhaize. Compania a fost înfiinţată în anul 1979, în Belgia, ca o reţea de magazine cu preţuri reduse şi s-a dezvoltat într-un lanţ de magazine de proximitate.

În România, reţeaua PROFI este operată în sistem de franciză de compania PROFI Rom Food, care administrează în prezent 121 de magazine de proximitate PROFI. Compania este deţinută de fondul de private equity Polish Enterprise Fund VI, administrat de Enterprise Investors.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015