Educația este o necesitate, nu un lux

În urma succesului elevilor școlii la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală din Lituania, unde copiii din Serbia au câștigat medaliile de argint și bronz, cererea de franciză a început să vină și din zonele învecinate.
Luni
11.09.2017
Școala de aritmetică mentală "Malček Genius" deschide centre educaționale și în afara Serbiei. Rețeaua de franciză se extinde rapid pe piața internă sârbă.
 

Școala de aritmetică mentală "Malček Genius" accelerează extinderea rețelei de franciză, deși a început operațiunile cu puțin peste un an în urmă. Până anul trecut, în Serbia, funcționau 13 școli, iar începând din decembrie 2017, încă zece școli au început să funcționeze în întreaga țară. În plus, primele centre din Bosnia și Herțegovina au fost deschise la începutul anului 2017 în Banja Luka și Bijeljina. Pentru piața din Bosnia și Herțegovina, a fost semnat un contract de franciză cu compania din Bijeljina.

"Ca o consecință logică și ca rezultat al dezvoltării dinamice a rețelei de franciză din Serbia, noi piețe sunt deschise în țările învecinate. După o analiză detaliată a afacerii și selectarea unui partener de calitate, am decis să extindem oferta noastră în Bosnia și Herțegovina, unde aritmetica este mai populară și accesibilă cât mai multor utilizatori potențiali. O privire optimistă asupra noilor oportunități de afaceri ne determină să ne gândim și la crearea unei familii regionale de centre educaționale pentru copii" - spune Vladimir Novicki, proprietar al conceptului.

Aceasta nu este tot. În urma succesului recent al elevilor școlii de la Olimpiada Internațională de Aritmetică Mentală, care a avut loc în Lituania, unde copiii din Serbia au câștigat medaliile de argint și bronz, interesul pentru această franciză a crescut și în țările învecinate.

"În prezent, negociem cu parteneri din Ungaria și Grecia și dorim să înființăm o asociație împreună cu acești parteneri care vor fi practic destinatarii francizei master și care ulterior vor dezvolta rețeaua de franciză" - explică Vladimir Novicki.

Pregătirile pentru piața maghiară au început de asemenea - au fost formate două grupuri mici de elevi în școlile "Malček genius" din Subotica și Zrenjanin.

"Acestea sunt proiecte pilot pentru care am tradus materialele în limba maghiară, pregătindu-ne astfel și pentru piața din Ungaria", spune Novicki.

În școli, "Malček genius" lucrează în conformitate cu renumitul program internațional Aritmetica mentală a lui Menar, care este prezent în 50 de țări. Conceptul este oferit acum și partenerilor interesați din Slovenia.


MC
Franchise Consultant

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015