Ești în căutarea unei francize? Vino alături de noi la EXPO FRANCIZE Varșovia!

Este o practică din ce în ce mai obișnuită de a crea unități pilot asemănătoare cu punctele de vânzare reale sau cu punctele de lucru, astfel încât candidații să poată vedea cum ar putea să arate afacerea lor.
Vineri
29.09.2017
Completează chestionarul atașat articolului și ai bilet de intrare GRATUIT la EXPO FRANCIZE Varșovia!
 

Expoziția de francize din Polonia: trei zile de întâlniri de afaceri, 200 de mărci de franciză și 7.000 de vizitatori interesați de variate oportunități de franciză.

Franchise Expo din Varșovia este cel mai mare eveniment dedicat francizelor, din Europa Centrală și de Est, care va avea loc în perioada 26-28 octombrie 2017. Este locul perfect pentru a face schimb de contacte și pentru a vă întâlni cu potențialii parteneri de afaceri. Este, de asemenea, o oportunitate excelentă pentru companiile de franciză să se întâlnească cu potențialii francizați și să-și extindă afacerile în Europa. Vizitatorii Expo sunt în principal antreprenori și proprietari de IMM-uri care caută o oportunitate de franciză potrivită.

În acest an, Expo va aduna 7 000 de vizitatori și 200 de mărci de franciză cu o valoare a investiției de la câteva mii la peste un milion de euro. Evenimentul va avea loc în 13 săli ale Palatului Culturii și Științei. Este o practică din ce în ce mai obișnuită de a crea unități pilot asemănătoare cu punctele de vânzare reale sau cu punctele de lucru, astfel încât candidații să poată vedea cum ar putea să arate afacerea lor.

- Franchise Expo este un eveniment obligatoriu pentru francizorii care caută parteneri. De asemenea, este bine să fii aici dacă ai grijă de imaginea companiei tale pe piața de franciză - spune Grzegorz Karmowski, directorul departamentului de dezvoltare al Nest Bank.

Francizele din domeniul alimentar sunt în mod tradițional cea mai mare parte a Franchise Expo din Varșovia. Organizatorii așteaptă peste 60 de mărci din domeniul alimentar, mai ales restaurante, cum ar fi McDonald’s, Burger King, Salad Story, Telepizza, Kebab King, Biscuits, Dominos Pizza, Bafra Kebab și New York Pizza. Multe branduri de înghețată și cafea vor fi prezente, de asemenea: Carte D’Or, Chop Chop Thai Ice Cream, Bonano, Lodolandia, Mangatto, Marsjano, Coffeeloffee, Coffee Feel, So!Coffee etc.

Formatele de proximitate și de retail sunt, de asemenea, căutate de către vizitatori. În acest an, industria va fi reprezentată de Carrefour, Delikatesy Centrum, Groszek, Intermarche, Żabka și altele. Antreprenorii interesați de concepte financiare și de asigurări vor găsi oferte ale birourilor de contabilitate PZU, Superpolisa, Credit Agricole, Eurobank, Getin Noble Bank, Nest Bank și Tax Care. Printre expozanți vor fi și reprezentanții pieței imobiliare, inclusiv Dom Development, Metrohouse și Nieruchomości Północ. La Franchise Expo din Varșovia vor fi expuse multe mărci internaționale, cum ar fi concepte din SUA, Australia, India, Albania, Belarus, Olanda, Marea Britanie, Spania, România și Ucraina.

Dacă vrei să găsești franciza potrivită ție, trebuie să fii prezent la Franchise Expo în Varșovia, în perioada 26-28 octombrie 2017. Adresa: Plac Defilad 1, Varșovia, Polonia.

Pentru detalii privind participarea la expoziție, completează chestionarul atașat și îți vom răspunde cât mai curând posibil.


Datele tale de contact
Datele tale de contact
If you see this, leave this form field blank
MC
Franchise Consultant