Ultimul trend: franciza = alegerea campionilor

Photo: Mayweather Boxing & Fitness
Vineri
27.10.2017
Descoperă o idee de afacere care merită studiată și ar putea fi un model de succes și pentru piața românească!
 

Asemenea lui Usain Bolt, regele box-ului și-a lansat, de asemenea, propria afacere de franciză. Floyd Mayweather a dezvoltat o rețea de box și de săli de fitness.

Chiar în această toamnă, rețeaua Mayweather Box & Fitness a deschis prima sală în franciză. În paralel cu proprietarul, campionul de box Floyd Mayweather, sportivii profesioniști își vor împărtăși cunoștințele și pasiunea cu cei care iubesc sportul. Floyd Mayweather a înființat o echipă de directori de franciză, de fitness și de afaceri pentru a ajuta la crearea unei rețele pe care el a conceput-o, concentrându-se nu doar pe un stil de viață sănătos, ci și pe creșterea nivelului de viață al persoanelor din mediile defavorizate. Scopul lor este de a încuraja dezvoltarea cartierelor dezavantajate și a clădirilor vechi. Reprezentanții companiei sunt convinși că fitness-ul și un stil de viață sănătos pentru toată lumea nu sunt influențate de statutul social sau economic.

"Am dedicat întreaga mea viață boxului și fitness-ului, așa că am decis să împărtășesc din experiența mea, câștigată de-a lungul anilor, cu cei care vor să aibă o viață activă în sport. Avem programe speciale pentru copii și părinți, dar și pentru sportivi de performanță ", a spus Mayweather.

Toată lumea are dreptul să aibă acces la un echipament de fitness și o sală de înaltă calitate și astfel să aibă o viață mai sănătoasă. Cu această credință și viziune, marca Mayweather Box & Fitness și-a propus să devină o rețea internațională. În următoarea perioadă, se extind în Statele Unite ale Americii, dar ulterior ar dori să cucerească Europa, conform unui plan de expansiune ambițios: Mayweather și echipa sa intenționează să deschidă 200 de săli de sport în primii doi ani, însă planul pe termen lung este să deschidă 500 de unități în următorii cinci ani.

Deținând o rețea de săli de box și cluburi de fitness, Floyd Mayweather este primul care a publicat pentru prima dată programul său de instruire secretă, astfel încât toți entuziaștii sportului să aibă posibilitatea de a accesa forma dorită, indiferent de nivelul lor economic și social. Compania a lansat de asemenea o aplicație prin care sunt disponibile programe de pregătire și programe speciale, astfel încât pasionații de sport vor putea să se antreneze nu numai în centre de fitness, ci și acasă.

În conformitate cu ultimele tendințe din domeniu, a treia componentă a conceptului Mayweather Box & Fitness este serviciul online prin care poți avea propriul antrenor care să te antreneze online, serviciu care va fi disponibil în curând, în schimbul unei taxe de abonament. Potrivit directorului rețelei de franciză, James Williams, conceptul va răspunde cererii pieței conform căreia oamenii obișnuiți sunt dornici să folosească metodele de formare ale celor mai de succes sportivi. Franciza Mayweather Box & Fitness este ideală pentru a servi noua tendință.


MC
Franchise Consultant