Carrefour se extinde în România

Gama de produse a magazinului Carrefour Market 1 Decembrie din Galați cuprinde aproximativ 6.000 de articole.
Vineri
29.06.2012
Retailerul francez a inaugurat în această săptămână 3 noi supermarketuri, unul în Pitești și două în Galați.
 

Carrefour a deschis pe 28 iunie, la Pitești, primul Carrefour Market din oraș. Magazinul este situat în zona centrală a orașului, pe strada Victoriei, și are un spațiu de vânzare de aproximativ 450 de metri pătrați, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul companiei. Clienții noii unități a retailerului au la dispoziție o gamă de aproximativ 5.500 de produse. În anul 2008 Carrefour a deschis la Pitești și un hypermarket, în centrul comercial Jupiter City.

Pe 29 iunie, retailerul francez deschide alte două magazine Carrefour Market, la Galați. Unul dintre acestea este situat pe strada 1 Decembrie și are o suprafață de vânzare de 500 de metri pătrați iar cea de-al doilea se află în cadrul complexului comercial Dunărea Galați și dispune de o sală de vânzare de 450 de metri pătrați. Carrefour deține în Galați alte două supermarketuri.

Carrefour se clasează pe locul al doilea în clasamentul celor mai mari retaileri din România. În ultimii ani, grupul francez s-a axat pe deschiderea de supermarketuri și de magazine de proximitate, lansate prin franciza Carrefour Express.

Grupul Carrefour deține peste 15.500 de magazine în 32 de țări și numără peste 475.000 de angajați. În România, Carrefour operează 3 formate de magazine: 25 de hipermarketuri, 55 de supermarketuri Carrefour Market și 8 magazine de proximitate de tip franciză Carrefour Express Angst.

(E.C.)
Elena Cărăușu
ziarist

Subiecte populare in Forum

IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Storcătorul de bani

La cum arata paharul de suc din imagine...sigur o sa le mearga bine...

3 Declaratii
Final 12.05.2015
Storcătorul de bani

De ce nu storcator de fructe romanesti si legume a caror gust este unic.Portocalele le importam si sunt tratate sa reziate transportului , diferentelor de temperatura,costuri...

3 Declaratii
Final 12.05.2015