Rampa de lansare a francizelor

Palatului Ştiinţei şi Culturii, Varșovia
Palatului Ştiinţei şi Culturii, Varșovia / Expoziția din Varșovia este dedicată atât francizorilor, cât și celor interesați de lansarea unei afaceri în franciză, pentru care această expoziție este locul ideal pentru a-şi alege franciza potrivită.
Vineri
06.07.2018
Pentru mulţi francizori, Expo Francize Varşovia este rampa de lansare pe noi pieţe din Europa Centrală şi de Est.
 

Pregătirile pentru cea mai mare Expoziție de francize din Europa Centrală şi de Est sunt în toi. Cea de-a 16-a ediţie va avea loc tot în capitala Poloniei, Varșovia, în cadrul renumitei locaţii a Palatului Ştiinţei şi Culturii. Organizatorii estimează participarea a aproximativ 200 de expozanți, din zeci de țări și a peste 7.000 de participanți interesați de piața francizelor.

În perioada 18 – 20 octombrie 2018, Franchise Expo Varșovia va fi locul perfect pentru cei care vor să-și înceapă propria afacere, pornind de la un concept de franciză care are deja succes. Puteți face cunoștință cu francizori din diverse domenii de activitate, cum ar fi gastronomia, industria modei, sectorul educației, sectorul financiar-bancar, industria frumuseții, sectorul imobiliar, comerț, consultanță, asigurări și diverse alte servicii.

Am participat ca expozanți la acest Expo timp de mai mulți ani și întâlnim întotdeauna oameni care devin francizații noștri în următoarele câteva luni. Principalul avantaj al acestui eveniment este că adună oameni care doresc cu adevărat să facă afaceri în franciză și, în cele din urmă, fac acest lucru” - spune Wojciech Goduński, proprietarul brandurilor de franciză: Biesiadowo, Chicken Western, Rybkodajnia, Western Tortilla, Cofeelofee și Mangatto.

Prin prezentări, demonstrații și mese de lucru, vizitatorii pot afla informații despre cele mai de succes și recente oportunități de franciză. Evenimentul oferă, de asemenea, programe gratuite de instruire, la care participanții își pot lărgi cunoștințele despre afaceri, despre francize și pot afla mai multe detalii despre experții din domeniu. Indiferent dacă este vorba de dezvoltarea de rețele, de afaceri sau de branding, expozantul poate descoperi o mulțime de subiecte interesante.

Principalul organizator al expoziției este Grupul PROFIT System, specializat în servicii de consultanță pentru dezvoltarea afacerilor în sistem de franciză și lider în acest domeniu în Europa Centrală și de Est.

Participarea la Expo Francize Varșovia este o oportunitate excelentă pentru francizorii români care doresc să-și extindă rețeaua de franciză în Europa Centrală și de Est.  Mai multe detalii privind înregistrarea la Expo și închirierea unui stand sunt disponibile pe site-ul evenimentului http://franchiseexpo.pl/ De asemenea, ne puteți scrie la adresa mcoman@profitsystem.ro și vom reveni cu un răspuns cât de repede posibil.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Florentina Pene
Business Development Manager