O nouă șansă în Varșovia

Luni
06.08.2018
În fiecare an, Târgul de francize din Varșovia găzduiește peste 7.000 de vizitatori. Acesta este, de fapt, un număr de potențiali beneficiari ai francizelor, care vin la târg să vadă, să se informeze și să găsească idei pentru a-și începe propria afacere.
 

În perioada 18 - 20 octombrie, cel mai mare târg de francize din Europa Centrală și de Est - Franchise Expo 2018 - va avea loc la Varșovia, reprezentând o oportunitate unică pentru toți cei care se gândesc să cumpere o franciză.

În cea de-a doua parte a lunii octombrie, în capitala Poloniei, reprezentanți din industria francizelor se vor reuni pentru cea de-a 16-a ediție. Vor fi companii care își extind afacerea prin franciză, firme de consultanță și firme de avocatură, antreprenori, investitori și oameni care intenționează să cumpere o franciză. Pe baza experienței din anii precedenți, organizatorii se așteaptă ca aproximativ 200 de expozanți să fie prezenți în acest an. Deși vor fi în mare parte companii din Polonia, numărul de francize din străinătate crește în fiecare an.

Pe lângă cei care știu deja ce caută, sunt cei care au venit să vadă ce a mai apărut nou pe piață, târgul fiind deschis tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre anumite modele de afaceri în franciză. În cadrul târgului, se organizează și o serie de conferințe gratuite, Forumul de franciză, discuții cu antreprenori de succes și experți în franciză.

Puteți face cunoștință cu francizori din diverse domenii de activitate, cum ar fi domeniul gastronomic, industria modei, sectorul educației, sectorul financiar-bancar, industria frumuseții, sectorul imobiliar, comerț, consultanță, asigurări, precum și din alte domenii.

Principalul organizator al târgului este grupul PROFIT system, cea mai mare firmă de consultanță în domeniul francizei din Europa Centrală și de Est, editor al mai multor reviste și portaluri de franciză, inclusiv Franchising.info.ro. PROFIT system și-a început activitatea în Polonia, în anul 1998 și, de atunci, a lucrat direct cu peste 600 de francizori. În prezent, grupul are birouri în 13 țări (Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia, România, Slovacia, Slovenia, Letonia, Lituania, Croația, Ukraina, Dubai și Rusia), unde oferă o gamă complexă de servicii pentru sectorul afacerilor în franciză, care include pregătirea pachetului de franciză, suport în lansarea francizei, recrutarea francizaților, promovarea francizelor pe portalurile țărilor din grup etc.

Evenimentul Expo Francize, deja tradițional, se desfășoară la Palatul Culturii și Științei din Varșovia. Joi, 18 octombrie și vineri, 19 octombrie, târgul va fi deschis între orele 10:00 și 17:00, în timp ce sâmbătă, 20 octombrie, va fi deschis între orele 10:00 și 15:00. Biletele pot fi achiziționate la intrare, la un preț de 20 de zloți (aproximativ 5 euro). Mai multe informații despre Franchise Expo 2018 - program, conferințe și expozanți - vor fi disponibile începând cu luna septembrie, pe site-ul Expo Francize Varșovia 2018.


Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager