FRANCHISE EXPO 2018 se apropie

FRANCHISE EXPO 2018 / Afla din articol cum iti poti lua bilet de acces gratuit la cea mai mare Expozitie de Francize din Europa Centrala si de Est.
Miercuri
03.10.2018
Cel de-al 16-lea cel mai mare târg de franciză din Europa Centrală și de Est, FRANCHISE EXPO 2018, va avea loc în perioada 18-20 octombrie, la Palatul de Cultură și Știință din Varșovia.
 

În cele trei zile dedicate Expozitiei de Francize, Varșovia ii va gazdui pe reprezentantii a 200 de mărci de franciză de renume. Numărul estimat de vizitatori este în jur de 7000 de persoane în acest an.

FRANCHISE EXPO 2018 este locul ideal pentru a face schimb de date de contact și pentru a întâlni potențiali parteneri de afaceri. Este o oportunitate excelentă pentru francizorii care doresc să-și dezvolte afacerea în Polonia, precum și în alte țări europene.

Vizitați FRANCHISE EXPO din Varșovia pentru a vă întâlni cu experți în franciză și pentru a aprofunda o serie intreaga de concepte de franciză. Lista definitivă a expozanților este publicată pe site-ul http://franchiseexpo.pl/.

Organizatorul este compania internaționala de consultanță in franciza, PROFIT system Polonia, care detine si portalul Franchising.info.ro. În acest an, organizatorul târgului de franciză a introdus un nou sistem de emitere a biletelor electronice. Cititorii portalului http://franchising.info.ro/ pot descărca biletul gratuit de pe link-ul https://bilet.franczyza.pl. Dupa completarea datelor personale, se va introduce un cod promotional pe care il puteti obtine trimitand un email la adresa fpene@franchising.info.ro, cu textul “Solicit codul promo pentru biletul meu la Expo Francize Varsovia”.  Biletele permit, de asemenea, accesul participantilor la sesiunile de discutii din cadrul Forumurilor organizate la Expo.

Ceea ce este bine de retinut sunt urmatoarele aspecte:

• Afacerea pe care o alegeți se va desfășura cel puțin pe parcursul a câțiva ani, astfel ca va recomandam sa alegeti un concept de franciza care se potriveste cu interesele și pasiunile dumneavoastra.

• Aflați care este ritmul de crestere al industriei din care face parte conceptul de franciza pe care l-ati ales.

• Solicitati francizorului contractul de colaborare cadru pentru franciza care vă interesează.

• Aflati toate detaliile privind componentele investiției pentru a putea evalua optiunile disponibile. Întrebați dupa cât timp de la inceperea afacerii, veti începe să câștigați bani.

• Aflați in ce consta sprijinul oferit de francizor atunci când începeți afacerea. Exista situatii cand francizorul oferă sprijin francizatului privind finanțarea investiției.

• Întrebați ce așteptări are francizorul de la dumneavoastra. În unele sisteme de franciza, francizatii trebuie să-și conducă personal afacerea.

Doriți să va promovati franciza la FRANCHISE EXPO din Varșovia? Sau vreti sa participati in calitate de potential francizat?

Contactați sucursala din Romania a companiei organizatoare PROFIT system, prin trimiterea unui mesaj la adresa de email mcoman@profitsystem.ro .


Trei zile de discutii / FRANCHISE EXPO caută antreprenori și mici întreprinzatori. Candidatii vor putea aprofunda diferite concepte de franciza din domenii variate.
Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager