Cum arată primul concept store PEGAS?

Concept store PEGAS - Băneasa / Participanții la eveniment vor fi așteptați cu vouchere de reducere de 25%.
Vineri
26.10.2018
Dacă vrei să vezi cum arată primul concept store PEGAS din România, poți veni sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 15:00, la evenimentul de lansare.
 

Cel mai nou magazin PEGAS este construit în zona comercială Băneasa, după un plan arhitectural inedit, din 6 containere așezate pe 2 niveluri, cu o suprafață totală de 120 de metri pătrați. Acesta este, de altfel, un vis mai vechi al fondatorilor PEGAS, de a face un magazin de retail, păstrând proporțiile unui container de shipping. Au ales pentru acest proiect un studio de arhitectură cu experiență, Matius Studio fiind prima echipă de pe piața din România, specializată exclusiv în design-ul de retail. 

Concept store-ul din Băneasa s-a dorit să fie nu doar un magazin cu un design inedit, dar și prietenos cu clienții săi. Aceștia au acces cu ușurință la produse, le pot testa și astfel pot alege ce li se potrivește mai bine. La etajul 1 al magazinului din Băneasa există și un service unde clienții beneficiază de consultanță și asistență pre- și post-vânzare.

Inaugurarea are loc sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 15:00 și se anunță a fi cea mai mare petrecere PEGAS a anului. Tobi Ibitoye, fost concurent la Vocea României, va anima atmosfera, vor fi premii-surpriză, iar cei prezenți vor putea testa gratuit cele mai noi modele de biciclete electrice. Unul dintre cele mai apreciate modele expuse este bicicleta pliabilă, care are cel mai bun sistem de pliere existent pe piață românească. În plus, cum toamna nu-i sperie pe pasionații de biciclete, participanții la eveniment vor fi așteptați cu vouchere de reducere de 25%. 

De anul acesta, Pegas lansează în premieră și o gamă de produse de iarnă ce se va regăsi și în noul concept store. Printre acestea se vor regăsi și snowskate-urile Sled Dogs, produse unice în lume, cu o bază unică de tip ski, cu margini din oțel pentru aderență la zăpadă. Tot pe perioada iernii, magazinul Pegas s-ar putea transforma într-un HUB social, unde clienții vor putea savura o cafea bună sau un vin fiert.

Anul 2018 înseamnă pentru Pegas deschiderea a 4 noi magazine, ajungând astfel la 8 magazine în toată țara și la  o creștere a vânzărilor cu 40% față de vânzările anului 2017. De asemenea, săptămâna viitoare, la Brașov, are loc și inaugurarea primei francize Pegas. Unitatea vine în completarea rețelei de magazine de la nivel național.


Biciclete pentru toate vârstele / Consultanță și asistență pre- și post-vânzare
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Franciza iubitorilor de animale

M-ar interesa detalii pentru județul Gorj. Mulțumesc!

1 Declaratii
Final 25.03.2021
Grupul Floria atacă piața B2B

Bună. Ma numesc Emilia. Am 44 de ani. Ma interesează o franciza ptr o florărie. Am avut o florărie deschisa în Rm Vilcea. Pe care am închis-o temporar... Vreau sa...

1 Declaratii
Final 14.12.2019
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Sunt inebunita dupa produsele IKEA.... sunt utile si oricat de carcotas ai fi nu poti gasi subiect de discutii in privinta calitatii

2 Declaratii
Final 26.06.2015
IKEA România a cumpărat terenul pentru al doilea magazin

Produsele celor de la IKEA sunt accesibile ca pret si nu mai vorbim de calitate care este superioara

2 Declaratii
Final 26.06.2015
Diverta merge la ASE

Cand nu uitam de cultura mai traim pe aceste meleaguri inca romanesti, M A I  V R E M  A R T I  C O L E.... 

3 Declaratii
Final 15.06.2015
Petale de viaţă în afaceri

Am vazut un domn  nins de ani cu haine la fel de venerabile si bine intretinute si cu un buchet mic cumparat de la o doamna venerabila si AM STIUT CUI II ESTE DESTINAT...

4 Declaratii
Final 12.06.2015
Diverta merge la ASE

Un izvor de intelepciune,patriotism,talent ...un izvor :DAN PURIC 

3 Declaratii
Final 14.05.2015
Diverta merge la ASE

DAN PURIC...ce poti sa mai spui ...ce poate spune un nimeni ca mine despre marele DAN PURIC .Incaperile oricat de imense ar fi sunt neincapatoare cand este el prezent.

3 Declaratii
Final 14.05.2015