Online la puterea Smith & Smith

Daniela Slav, client / „Recomand Smith&Smith pentru seriozitatea, respectul și amabilitatea față de clienți. Este ușor să trimiți sau să primești bani din țară și străinătate, să faci schimb valutar la curs avantajos.”
Luni
26.11.2018
Platformă online + aplicație mobilă = piesele de bază ale transferului de bani ieftin, rapid și sigur - marca Smith&Smith
 

Smith&Smith este instituția de plată care pune la dispoziția tuturor deținătorilor de carduri sau conturi bancare platforma Smith&Smith, pentru transferul de bani rapid și economic. Cu ajutorul platformei de transfer de bani online, utilizatorii pot trimite bani din conturile bancare personale sau de pe cardurile personale, la orice oră din zi sau din noapte, în România și în Republica Moldova, fără a se mai deplasa la o agenție teritorială. Tot ce trebuie să facă aceștia este să se înregistreze pe site-ul www.smith.com.ro și să introducă datele beneficiarului. Astfel, în doar câteva momente, banii vor ajunge la destinație.

Pe link-ul atașat se află un material video despre cum poate fi realizat un transfer de bani online, cu ajutorul platformei - https://www.youtube.com/watch?v=rPGUIFWgzNg

De asemenea, în sprijinul clienților săi, Smith&Smith a dezvoltat și o aplicație mobilă care joacă rolul unui instrument de transfer de bani, care este astfel disponibil în buzunarul oricărui om care deține un telefon mobil. Întrucât telefonul și internetul se regăsesc în viața fiecărui om, acest lucru facilitează transferurile de bani cu Smith&Smith. Aplicația mobilă Smith&Smith poate fi descărcată din Google Play sau din App Store și poate fi folosită simplu, indiferent de opțiunea de conectare. 

Unde ajung banii transferați online?

Banii transferați online pot ajunge:

  • la agenția Smith&Smith, BCR sau Idea Bank, aleasă de plătitor;

  • la agenția Victoriabank, aleasă de plătitor pentru beneficiarii din Republica Moldova;

  • în contul bancar deschis în EURO sau LEI, al beneficiarului;

  • direct în casele beneficiarilor din aproximativ 3.100 de localități, prin serviciul "Home Delivery".

Pentru plățile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), Smith&Smith folosește sistemul "3-D Secure", implementat de organizațiile care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomate sau la comercianți. Sistemul "3-D Secure" asigură în primul rând faptul că nicio informație legată de cardurile clienților nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele Smith&Smith, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate chiar și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Comentariile primite din partea clienților recomandă serviciile Smith&Smith și reprezintă o garanție pentru profesionalismul acestei instituții:

Adriana Costache: „Seriozitate, respect și amabilitate față de clienți, ușurință de a primi sau a trimite bani din țară sau din străinătate, comisioane foarte mici, schimb valutar la cursuri avantajoase! Felicitări pentru tot ceea ce faceți și mult succes în continuare!” –

Deea Semenciuc recomandă Smith&Smith „pentru că am cont de plăți deschis la Smith&Smith și pentru că schimbul valutar durează foarte puțin.”

Daniela Slav: „Recomand Smith&Smith pentru seriozitatea, respectul și amabilitatea față de clienți. Este ușor să trimiți sau să primești bani din țară și străinătate, să faci schimb valutar la curs avantajos.”

Irina Daeanu: “Servicii extrem de utile pentru orice român plecat în străinătate.”

Ștefan Corneliu Tudor recomandă Smith&Smith “Pentru că oferă servicii competitive pe piață.”

Mai multe detalii privind suportul acordat de Smith&Smith, serviciile și programul de lucru sunt disponibile pe https://online.smith.com.ro/ 


Ștefan Corneliu Tudor, client / recomandă Smith&Smith “Pentru că oferă servicii competitive pe piață.”
Business Development Manager