Oportunitatea serviciilor Smith & Smith

Securitatea tranzacțiilor / Sistemul "3-D Secure" asigură în primul rând faptul că nicio informație legată de cardul clientului nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele Smith&Smith, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Pentru asigurarea tranzacțiilor cu bani, efectuate de clienții Smith&Smith, compania folosește cel mai eficient sistem de securitate.
 

Pentru plățile cu carduri de credit sau debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro), Smith&Smith folosește sistemul "3-D Secure", implementat de aceste organizații, care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca și al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comercianți. Sistemul "3-D Secure" asigură în primul rând faptul că nicio informație legată de cardul clientului nu este transferată sau stocată, în niciun moment, pe serverele Smith&Smith, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

În plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licență Visa sau MasterCard, inclusiv pentru cardurile de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate, de asemenea, și cardurile virtuale emise de aceste instituții.

Pașii unui transfer de bani online pot fi vizualizați în filmul atașat pe link-ul de mai jos:

Cum faci un transfer de bani online cu Smith&Smith?

Pentru orice tip de problemă legată de transferurile de bani, Smith&Smith este la dispoziția clienților de luni până duminică, de la ora 09:00 la ora 22:00 (ora României), la numărul de telefon +40 21 331 8000, apelabil în limba română.

Plata la domiciliu

În premieră pentru o instituție de plată, Smith&Smith oferă posibilitatea transferului de bani direct la domiciliul beneficiarului, astfel încât clienții să nu mai piardă timp cu drumurile până la bancă, fie că stau la țară, fie că stau la oraș. Plățile se fac în LEI, LIRE STERLINE sau EURO, în limita maximă a 1.000 de EURO (sau echivalentul acesteia în LEI sau LIRE STERLINE), în ziua lucrătoare imediat următoare celei în care s-a solicitat operațiunea, în condiții normale de trafic și vreme. La efectuarea plății, beneficiarul trebuie să ofere curierului o copie după actul de identitate.

Pentru plata la domiciliu (Home Delivery), se percepe o taxă suplimentară de curierat de 4 euro/transfer, indiferent de mărimea sumei transferate.

Acestea sunt doar două dintre serviciile asigurate de Smith & Smith fie prin locațiile proprii, fie prin locațiile agenților exclusivi. Mai multe detalii privind serviciile Smith&Smith sunt disponibile pe site-ul companiei https://online.smith.com.ro/servicii. Beneficiile și costurile aderării la rețeaua de agenți exclusivi Smith & Smith sunt detaliate pe portalul nostru aici.