Luni
21.01.2019
Participă și tu la Expo! Cititorii Franchising.info.ro pot beneficia de bilete gratuite de acces.
 

Avem plăcerea de a vă invita la Franchise Expo Paris, ca oaspete. Franchise Expo Paris este un eveniment al Federației Franceze de Franciză, organizat de Reed Exposition France, care va avea loc în perioada 17 - 20 martie 2019, în Paris, Franța, la Porte de Versailles. 

Reprezentanții Grupului PROFIT system din mai multe țări din grup vor fi prezenți, de asemenea, având propriul stand de prezentare - Y48. Până în data de 14 februarie 2019, puteți obține gratuit biletul de participare la Expo, prin înregistrarea, ca vizitator, pe link-ul www.franchiseparis.com.

Ulterior, costul biletului va fi 14 Euro, în perioada 15 – 28 februarie 2019, respectiv 28 de Euro, în perioada 1 – 20 martie 2019.

Vor fi prezenți peste 495 de expozanți din întreaga lume, care caută noi parteneri cu care să coopereze în diverse țări, inclusiv în România, pornind de la liderii din diverse industrii și terminând cu concepte complet noi. Franchise Expo Paris reprezintă oportunitatea de a vă alătura hub-ului internațional care conectează investitori din 97 de țări, cu cei mai renumiți francizori care doresc să-și extindă conceptul în întreaga lume. Recunoscută drept cea mai importantă și mai diversificată expoziție de franciză, Franchise Expo Paris va reuni francizori din 90 de sectoare de activitate și peste 36.000 de antreprenori pregătiți să investească.

În cadrul evenimentului, vor avea loc și conferințe cu diverse teme de interes pentru antreprenori, cum ar fi “Cum să devii francizat”, “Finanțarea afacerii tale”, “Dezvoltare internațională”, “Cum să devii francizor” etc.

De la înființarea sa în 1971, Federația Franceză de Franciză (FFF) a avut ambiția de a transforma franciza în cel mai bun instrument pentru dezvoltarea comerțului modern. Cu aproape 170 de membri, selectați în special pentru angajamentul lor de a respecta Codul european de etică privind franciza, reprezentând 45% dintre francizorii francezi, FFF este o interfață esențială între autoritățile publice, francizori, antreprenori și investitori. Piața de franciză avea în Franța, în 2018, peste 2000 de rețele de franciză, peste 74.100 de puncte de vânzare în franciză și a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 59,55 miliarde de euro. Activitatea generează peste 620.000 de locuri de muncă directe și indirecte. În 2009, FFF a creat L'Académie de la franchise, cea mai importantă organizație de formare a celor care doresc să activeze pe piața francizelor, a cărei ofertă este dedicată viitorilor francizați, dar și viitorilor și actualilor francizori.

Faceți clic aici pentru a ridica biletul de participare gratuit.

Pentru a primi lista de expozanți, conferințe, știri și alte informații, vizitați link-ul: www.franchiseparis.com.

Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Recomandăm celor interesați să achiziționeze o franciză, să se înscrie în baza de date PROFIT system România, prin completarea formularului disponibil la https://franchising.info.ro/inregistrare-candidati/, pentru a fi informați în legăturile cu ultimele noutăți de pe piața francizelor locale și internaționale.


Hai și tu la Expo Paris! / Lista expozanților, a conferințelor, știri și alte informații sunt disponibile pe link-ul www.franchiseparis.com
Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager