Cărți personalizate pentru copii

Franciza MODRÝ SLON este acum disponibilă și în România / Te-ai gândit vreodată să ai propriul magazin de cărți? Afacerile pe internet aparțin celor mai rapid dezvoltate sfere, iar cărțile sunt printre cele mai bine vândute produse în magazinele online.
Vineri
25.01.2019
MODRÝ SLON este un concept original și foarte accesibil de franciză, pe care l-am adus din Cehia în România.
 

Conceptul MODRÝ SLON s-a dovedit deja de succes în Republica Cehă, Polonia, Franța, Marea Britanie, Germania, Slovacia, Ungaria și Bosnia-Herțegovina. În prezent, la solicitarea PROFIT system România și prin intermediul colegilor noștri de la PROFIT system Cehia, francizorul a pregătit pachetul de franciză și pentru România.

Editarea acestor cărți, pentru că nu sunt cărți clasice, este simplă, dar originală. Eroii poveștilor sunt cititorii înșiși, copiii, ale căror nume și denumirile de orașe în care locuiesc sunt menționate în cărți, pentru a crea poveștile personalizate care aduc atât de multă bucurie și stimulează interesul copiilor pentru citit. Producerea unei astfel de cărți este simplă din punct de vedere al francizatului, întrucât tot ce trebuie să facă acesta este să introducă scriptul poveștii, împreună cu pozele copiilor, într-o aplicație online, pusă la dispoziție de francizor. Francizorul tipărește cărțile și le transmite ulterior francizatului pentru livrare către clienți.

Compania MODRÝ SLON a fost înființată în 1998, în Republica Cehă și are acum peste 50  de beneficiari de licențe. Valoarea estimată a investiției este scăzută, fapt care face ca franciza să fie foarte accesibilă. Este important însă ca francizatul să înțeleagă că trebuie să se implice personal în afacere. Pentru că succesul său în vânzarea de cărți se reflectă în mod direct în nivelul veniturilor. Francizatul MODRÝ SLON va fi acela care înțelege și iubește copiii, îi plac cărțile și are talent pentru comerț.

Așa cum menționam într-un articol precedent, în afară de experiența de peste 20 de ani pe piața cărților, Editura MODRÝ SLON oferă francizaților săi oportunitatea de a începe o afacere interesantă și profitabilă. "Oferim reprezentarea exclusivă a mărcii în țară și drepturile de distribuție pentru toate produsele noastre. Partenerul primește, de asemenea, șabloane de site și un training de afaceri și de marketing, investiția totală fiind de aproximativ 4.000-10.000 de euro", spune Marek Halfar, fondatorul și viitorul partener contractual al conceptului.

Mai multe detalii privind sprijinul acordat de francizor, venituri și profilul francizatului sunt disponibile în oferta de franciză.

Cumpărând o licență de franciză este modul eficient prin care îți poți asigura succesul în afaceri. Recomandăm celor interesați să achiziționeze o franciză, să se înscrie în baza de date PROFIT system România, prin completarea formularului de înregistrare candidați, pentru a fi informați în legăturile cu ultimele noutăți de pe piața francizelor locale și internaționale.


Cărțile prin viață prin eroii din poveste / Cărțile personalizate servesc, de asemenea, ca instrumente didactice inteligente și susțin procesul educațional, stimulând dorința de a citi.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015