Târg de francize la Katowice

Târg regional de francize - Katowice, Polonia / 29 - 30 martie 2019
Miercuri
13.02.2019
La sfârșitul lunii martie, cel de-al patrulea târg regional de francize "Idei pentru afaceri" va avea loc la Katowice, Polonia.
 

În mod tradițional, la sfârșitul lunii martie, orașul Katowice din Polonia devine „centrul evenimentelor dedicate francizelor“. Și de această dată, pentru al patrulea an consecutiv, Târgul regional de francize va avea loc la Centrul Internațional pentru Congrese, în zilele de 29 și 30 martie.

Pe lângă faimosul Târg de francize din Varșovia, care are loc în luna octombrie, Târgul de la Katowice este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate francizelor din regiunea Europei Centrale și de Est, ținând cont de numărul de expozanți și de numărul de vizitatori. Deși orașul Katowice în sine are aproximativ 310.000 de locuitori, potențialul este de aproximativ 3,5 milioane de oameni, întrucât, în ​​fiecare an, se adaugă și potențialii vizitatori din orașele învecinate, cum ar fi Wroclaw, Cracovia, Kielce, Rzeszow, și chiar din altele mult mai îndepărtate. Pentru cei peste 75 de expozanți, francizori naționali și internaționali, care sunt prezenți în mod frecvent la târg, aceasta este cu siguranță o informație semnificativă.  

Din punctul de vedere al afacerii, este extrem de important să selectați persoana potrivită care va fi viitorul francizat. Am constatat că la târgul din Katowice nu vin „trecători“ pur și simplu, ci candidați care sunt realmente interesați de cooperare, care doresc să cumpere o franciză și să-și înceapă propria afacere” - ne împărtășește din experiența sa Monika Dombrovska, președintele Organizației poloneze de franciză și Directorul McDonald's din Polonia.

Pe parcursul celor două zile ale târgului vor fi organizate și forumuri educaționale, care vor atrage antreprenori de succes și experți din cadrul unor rețele de franciză poloneze. Viitorii beneficiari ai francizelor vor putea să afle tot ceea ce presupune cooperarea în sistem de franciză, care sunt elemente cheie ale acordului de franciză, modul de a face un plan de afaceri etc., astfel încât să fie pregătiți pentru a lua una dintre cele mai importante decizii din viață.

Târgul de francize „Idei pentru afaceri“ va fi organizat de PROFIT system Polonia, care a organizat, de asemenea, și cele 16 ediții ale Franchise Expo Varșovia, unul dintre cele mai mari evenimente comerciale și de business de acest gen din Europa și cel mai mare din Europa Centrală și de Est.


Peste 75 de expozanți / Francizori naționali și internaționali, reuniți la Centrul Internațional pentru Congrese din Katowice
Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager