Edukido educă prin joacă / Potențialul francizat Edukido ar trebui să dispună de cel puțin 4.000 de Euro pentru investiția în taxa de franciză.
Luni
11.03.2019
“Experiența ne-a demonstrat că francizații care se bazează pe experiența și pe recomandările noastre au succes din ce în ce mai mare” - spune Anna Jurak, Manager Servicii Clienți - Edukido.
 

Astăzi discutăm cu Anna Jurak, Manager Servicii Clienți – Edukido, despre dezvoltarea unei afaceri în domeniul educațional și aflăm câteva aspecte importante pentru un viitor francizat, privind demararea unei afaceri Edukido.

Considerați că este un moment bun pentru a investi într-o afacere educațională? 
Segmentul educațional s-a dezvoltat în ultimii ani. Au apărut companii noi care oferă o gamă tot mai diversificată de servicii. Mă refer atât la companii locale mici, cât și la companii internaționale mari. Există, de asemenea, o concurență crescândă în diferite domenii ale educației. Datorită publicității cumulate a tuturor acestor companii, a crescut și gradul de conștientizare al părinților în ceea ce privește nevoia de educație. 

Este de remarcat faptul că numărul tot mai mare de entități care operează în sectorul educațional a dus la o competitivitate care este benefică pentru clienți, întrucât calitatea serviciilor educaționale începe să fie de o importanță primordială. Părinții sunt dispuși să plătească mai mult, dar pentru servicii educaționale de bună calitate.

Pe de altă parte, cei mai activi părinți conștientizează problema oboselii copiilor cu prea multe activități extrașcolare. Săptămâna are doar 7 zile si timpul trebuie organizat cât mai eficient. De aceea părinții au început să aleagă cu mare atenție activitățile la care își scriu copiii. Noi garantăm ateliere de lucru de înaltă calitate și o programă specifică interesantă și atractivă, acestea fiind două motive principale pentru care reușim să atragem mereu clienți noi.

Cine poate deveni francizatul dumneavoastră? 

Candidatul ideal pentru franciza Edukido trebuie să aibă experiență managerială și să urmărească obiective specifice, nu doar să câștige bani. Este bine să aibă experiență de lucru cu copiii, deși acest lucru nu este o condiție prealabilă. Candidatul poate fi un antreprenor, un profesor sau un fost angajat al unei corporații. Ceea ce este important este faptul că nu trebuie să dețină locația. Noi îl ajutăm cu închirierea locației optime, însă francizatul poate de asemenea să efectueze cursurile în săli închiriate în școli.

De câți bani este nevoie pentru a face o astfel de investiție?

Investiția inițială variază între 4.000 și 12.000 de Euro, în funcție de starea locației pe care francizatul decide să o închirieze. În plus, mărimea și atractivitatea zonei în care va dori să aibă exclusivitate teritorială vor avea un impact substanțial asupra valorii investiției.

În ce orașe doriți să deschideți sucursale?

Ne dorim să fim prezenți în toată România, în orașe cu minimum 10.000 de locuitori. În alte țări afacerea funcționează și în zonele rurale. Considerăm că regiunea pe care o poate deservi un centru educațional Edukido nu trebuie să aibă mai mult de 140.000 de locuitori.

Cum verificați dacă francizatul respectă principiile de afaceri și elementele de brand Edukido?

Încercăm nu atât de mult să verificăm francizatul, cât să-l ajutăm să conducă afacerea Edukido. Cerințele acordului de franciză și standardele rețelei noastre sunt descrise cu exactitate, dar, în cele din urmă, implementarea depinde foarte mult de implicarea și de atitudinea managerului regiunii. Oferim un set de instrumente și sprijinim continuu francizatul prin susținerea continuă, îmbunătățirea constantă și dezvoltarea ofertei de piață. Cu toate acestea, francizatul trebuie să-și dorească să desfășoare o astfel de activitate. O dată pe an, vizităm fiecare locație pentru a vorbi despre toate aspectele afacerii Edukido. Anterior, diagnosticăm situația afacerii de la distanță, analizând răspunsul francizatului la 100 de întrebări. O astfel de analiză a activităților francizatului, combinată cu un interviu aprofundat în regiune, oferă întotdeauna o imagine completă a situației afacerii și ne ajută să prezentăm recomandări specifice pentru o anumită locație, pentru următoarele șase sau douăsprezece luni.

Desigur, zilnic, francizatul beneficiază de sprijinul unui departament dedicat serviciilor pentru clienți. În cele din urmă, numărul clienților din regiune atestă dacă francizatul respectă standardele sau nu. Experiența ne-a demonstrat că francizații care se bazează pe experiența și pe recomandările noastre au succes din ce în ce mai mare.

Franciza Edukido este disponibilă acum și în România. Mai multe detalii privind descrierea sistemului de franciză, sprijinul francizorului, investiția totală, profilul francizatului sunt prezentate în catalogul de franciză Edukido, disponibil mai jos.


Anna Jurak, Manager Servicii Clienți - Edukido / "Francizatul Edukido poate fi un antreprenor, un profesor sau un fost angajat al unei corporații."
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015