Răzvan Cuc / Preşedintele RE/MAX România
Vineri
17.05.2019
În acest an, se împlinesc cinci ani de când subsidiara românească a master francizei RE/MAX a fost preluată de actualul management.
 

În momentul preluării, RE/MAX România cuprindea o rețea de trei birouri și circa 30 de agenți. Până la finele anului 2014, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 430.000 de euro – cumulată pe toate francizele, respectiv 400 de tranzacții.

Din 2014 și până în 2019, RE/MAX a evoluat și a construit o echipă de profesioniști. Conform declarațiilor reprezentanților companiei, pentru anul 2019, RE/MAX estimează o creștere a cifrei de afaceri de aproximativ 10 ori față de cea realizată în 2014, ajungând până la 4,2 milioane de euro.

Parcursul pozitiv al companiei s-a reflectat în toate direcțiile de dezvoltare, până la finele anului curent reprezentanții acesteia estimând atingerea unui număr de circa 55 de birouri francizate, 500 de membri și aproximativ 3700 de tranzacții încheiate.

“Aceste creșteri spectaculoase reprezintă, în primul rând, reflexia încrederii pe care brandul RE/MAX o inspiră atât clientului final, cât și investitorului în franciză. Bineînțeles, ultimii cinci ani au fost plini de oportunități pentru întreaga piață imobiliară, lucru care ne-a ghidat direct proporțional și ascendent activitatea, însă cifrele care fac diferența se datorează capacității unui brand mondial de a crea standarde într-o piață în formare, precum și de a atrage și forma oameni pasionați” a declarat Răzvan Cuc, Preşedintele RE/MAX România.

Planurile pe termen mediu vizează atingerea unui număr de 110 francize până în 2023 - potrivit reprezentanților companiei - cu circa 1000 de agenți afiliați, în paralel cu activitățile deja consacrate de educare și formare a celor care activează în branșă.

RE/MAX este lider mondial în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înfiinţată în 1973 în Denver, are astăzi peste 115.000 agenţi afiliaţi în peste 7.000 de birouri aflate în 100 de ţări din întreaga lume. În Europa, RE/MAX este prezent în 33 de ţări, cu peste 1.600 de birouri şi 17.000 de agenţi, continuând să se extindă intr-un ritm accelerat. 

Când alegi să investești în franciza RE/MAX, în doar câteva luni înveți și beneficiezi de întreaga experiență de peste patru decenii a brandului și de un sistem dovedit, la nivel mondial.

Alege acum să te alături unei rețele de franciză alături de care nu poți să nu ai succes! Mai multe detalii referitoare la franciza RE/MAX (descrierea sistemului de franciză, sprijinul francizorului, profilul francizatului, investiția totală) sunt disponibile în oferta de franciză RE/MAX de pe portalul nostru.


O mică parte din echipa RE/MAX România / Din 2014 și până în 2019, RE/MAX a evoluat și a construit o echipă de profesioniști.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum