IWG

Informatii despre sisteme de franciza

Descrierea sistemului de franciza

OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE MAJORĂ, NOUĂ,  PRIN FRANCIZA IWG, LIDERUL MONDIAL ÎN SPAȚII DE LUCRU FLEXIBILE ȘI CO-WORKING.

IWG este cel mai important furnizor mondial de spații de lucru flexibile, conectând milioane de profesioniști cu viziune similară și ajutându-i să fie mai productivi. Clienții noștri sunt unii dintre cei mai de succes antreprenori și persoane fizice din lume, iar 90% dintre companiile Fortune 500 sunt partenere cu noi. Suntem capabili să oferim soluții personalizate, care se pliază pe orice fel de afaceri, stil de lucru și cost, întrucât portofoliul nostru este diversificat și cuprinde mărci care satisfac diferite cerințe privind spațiile de lucru (Regus - spații de lucru, sedii sociale și Signature by Regus).

IWG administrează cu succes spații de lucru de 30 de ani, de la fondarea industriei în 1989 și până astăzi, fiind prezent în 3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 orașe și metropole, ajutând peste 2,5 milioane de oameni să fie mai productivi și mai profitabili.
Piața de birouri flexibile a atins un punct de vârf și căutăm parteneri de franciză care să contribuie la accelerarea ritmului creșterii noastre în întreaga lume.

Unitati personalizate

3.400 de locații, 120 de țări și 1.100 de metropole și orașe.

Unitati in sistem de franciza

În prezent, avem peste 25 de francizați în 18 țări, cu peste 300 de birouri și numărul acestora este în creștere.

Fotografie locatie
Informatii pentru francizati

Sprijin pentru francizati

Ne dorim ca partenerii noștri să reușească, așa că ne asigurăm că suntem acolo pentru a-i susține până la capăt, de la găsirea celei mai bune locații și clădiri în zona convenită, până la optimizarea spațiului și oferirea celor mai bune produse și servicii clienților. De asemenea, oferim suport de marketing și vânzări, instruire completă. Partenerii noștri de franciză au acces la aceleași instrumente și platforme pe care le folosim în centrele noastre proprii, pe baza experienței noastre de 30 de ani și pe care le îmbunătățim continuu (automatizări, facturare, materiale de marketing etc).

Drept urmare, partenerii noștri și echipele lor vor putea să se concentreze pe construirea de noi afaceri și menținerea satisfacției clienților existenți.


Investitie totala, asteptari

Investiția este de minimum 1.000.000 de lire sterline. Detaliile se vor discuta împreună cu francizatul, în cazul investiției în unități multiple.

În ceea ce privește locația, trebuie să fie nu mai puțin de 1.000 m.p., fie într-o clădire de sine stătătoare sau alături de alte birouri, să fie situată în centrul orașului, într-o zonă cu clădiri de afaceri și să aibă infrastructură rutieră pentru a permite accesul facil.


Cerinte de baza

  • Capacitate financiară și organizațională de a gestiona o afacere cu mai multe locații.
  • Deschidere spre dezvoltare operațională și creștere într-un cadru specific mărcii IWG.
  • Capacitate de a lua decizii rapid pentru a asigura tranzacții cu proprietarii de clădiri și clienții.
  • Deschiderea a cel puțin 5 centre pe teritoriile contractate, într-o perioadă de 2 - 3 ani.
  • Cumpărarea drepturilor de dezvoltare a unui teritoriu.

Profitați de oportunitățile oferite de sectorul în creștere al birourilor deservite!
Prosperați în cadrul unei afaceri rapide de vânzări și servicii pentru clienți!


 


Informatii despre francizor

IWG Plc

+36 (30) 302 8739

franchise.RO@iwgplc.com

franchise.iwgplc.com

Persoana de contact pentru candidati

Árpád SZÁNTÓ

Afla mai multe

Completeaza formularul de contact de mai jos daca vrei mai multe informatii. Informatiile din formular vor fi trimise direct catre IWG.

Mesaj
Nume si prenume *
Oras *
Telefon *
E-mail *

Articole citite

Cele mai citite

Catalogul conține informații provenite direct de la deținătorii sistemelor. Înainte de a semna un acord de colaborare, fiecare candidat ar trebui să verifice personal fiecare ofertă prezentată în catalogul cu francize. Editorii își rezervă dreptul de a verifica lista de sisteme și informațiile din fiecare director. Dacă primiți informații că datele prezentate sunt incorecte sau neactualizate, vă rugăm să contactați redacția.