Expansiune internațională? Expo Varșovia poate fi soluția.

Vino cu noi la Franchise Expo 2019, în Polonia! / 17 - 19 octombrie 2019
Miercuri
05.06.2019
Expoziția de francize din Varșovia găzduiește anual peste 100 de francizori care doresc să-și extindă afacerea în Europa Centrală și de Est și peste 7.000 de vizitatori care vin să se informeze și să descopere idei pentru a-și începe propria afacere.
 

În perioada 17 - 19 octombrie a.c., cel mai mare târg de francize din Europa Centrală și de Est - Franchise Expo 2019 Poland - va avea loc la Varșovia. Evenimentul reprezintă o oportunitate extraordinară pentru francizorii care doresc să-și extindă rețeaua de franciză în această regiune a Europei, precum și pentru toți cei care intenționează să cumpere o franciză.

În cea de-a doua parte a lunii octombrie, în capitala Poloniei, reprezentanți din industria francizelor se vor reuni pentru cea de-a 17-a ediție. Vor fi companii care își extind afacerea prin franciză, firme de consultanță și firme de avocatură, antreprenori, investitori și oameni care intenționează să cumpere o franciză. Pe baza experienței din anii precedenți, organizatorii se așteaptă ca aproximativ 200 de expozanți să fie prezenți în acest an. Deși vor fi în mare parte companii din Polonia, numărul de francize din străinătate crește în fiecare an.

Pe lângă cei care știu deja ce caută, sunt cei care au venit să vadă ce a mai apărut nou pe piață, târgul fiind deschis tuturor celor care vor să afle mai multe informații despre anumite modele de afaceri în franciză. În cadrul târgului, se organizează și o serie de conferințe gratuite, forumuri de franciză, discuții cu antreprenori de succes și experți în franciză.

Puteți face cunoștință cu francizori din diverse domenii de activitate, cum ar fi domeniul gastronomic, industria modei, sectorul educației, sectorul financiar-bancar, industria frumuseții, sectorul imobiliar, comerț, consultanță, asigurări, precum și din alte domenii.

Principalul organizator al târgului este grupul PROFIT system, cea mai mare firmă de consultanță în domeniul francizei din Europa Centrală și de Est, editor al mai multor reviste și portaluri de franciză, inclusiv Franchising.info.ro. PROFIT system și-a început activitatea în Polonia, în anul 1998 și, de atunci, a lucrat direct cu peste 600 de francizori. În prezent, grupul are birouri în 15 țări (Polonia, Cehia, Ungaria, Serbia, România, Slovacia, Slovenia, Letonia, Lituania, Croația, Ukraina, Emiratele Arabe Unite, Rusia, Italia și Macedonia), unde oferă o gamă complexă de servicii destinate afacerilor în franciză, care include pregătirea pachetului de franciză, suport în lansarea francizei, recrutarea francizaților, promovarea francizelor pe portalurile țărilor din grup etc.

Dacă aveți în plan expansiunea afacerii în Europa Centrală și de Est, este momentul să vă rezervați un stand la cea mai mare Expoziție de Francize din regiune! 

Doriți să vă prezentați franciza și să recrutați francizați în Polonia sau în alte țări din Europa Centrală și de Est? Rezervați acum un stand și selectați locul potrivit pentru dumneavoastră!

Expoziția va fi organizată în 10 săli ale Palatului Culturii și Științei din centrul Varșoviei. Există 3 tipuri de locații:

Premium - locație în partea centrală a sălii, situată lângă intrare și oferă o expunere excelentă.
Standard - locație adiacentă sectorului premium, puțin mai departe de intrare.
Economică - locație pentru companiile cu bugete mai mici.
Rezervarea se poate face până la sfârșitul lunii septembrie 2019 și este valabilă de la data plății.

Firmele interesate de expunerea sau de promovarea la Expo Varșovia sunt rugate să ne contacteze la adresa de email mcoman@profitsystem.ro. 

Evenimentul, care a devenit deja o tradiție, se desfășoară la Palatul Culturii și Științei din Varșovia. Joi, 18 octombrie și vineri, 19 octombrie, târgul va fi deschis între orele 10:00 și 17:00, în timp ce sâmbătă, 20 octombrie, va fi deschis între orele 10:00 și 15:00. Biletele pot fi achiziționate la intrare, la un preț de 30 de zloți (aproximativ 7 euro) sau se pot cumpăra online, la bilet.franczyza.pl. Mai multe informații despre Franchise Expo 2019 - program, conferințe și expozanți - vor fi disponibile începând cu luna septembrie, pe site-ul Expo Francize Varșovia.


Organizatorul Expoziției este grupul PROFIT system. / Expoziția te așteaptă cu sesiuni de conferință gratuite, forumuri de franciză, discuții cu antreprenori de succes și cu experți în franciză.
Cipele, Kristijano Ronaldo
Business Development Manager