Afaceri cu abilități digitale

Dezvoltatorii IT Coding Giants / Aceștia pregătesc specialiști pentru programare, care vor urma cursuri cu materiale atent selectate și adaptate vârstei și competențelor studenților. Oferta cuprinde 14 cursuri pentru mai multe grupe de vârstă (6-9, 10-12, 13-16 și 17-19 ani).
Luni
01.07.2019
Merită să faci investiții în educație - spun fondatorii școlii poloneze Coding Giants Programming. Șansa este, de asemenea, oferită viitorilor francizați din această regiune.
 

Trăim într-o perioadă în care nu este suficient să citim și să numărăm - tehnologiile digitale au generat o nouă definiție a alfabetizării și, prin urmare, necesitatea unei educații suplimentare. Acest lucru a fost în mare măsură "declanșat" de ambele părți ale procesului de învățământ - atât studenți, cât și instituții educaționale. Cererea de abilități IT este în continuă creștere, iar răspunsul cel mai rapid și cel mai eficient la acestea sunt școlile de programare privată. Dorind doar să-și împărtășească cunoștințele, entuziasmul și pasiunea pentru computere și programare, patru ingineri de la Universitatea de Tehnologie din Varșovia au fondat în 2015 Școala de Programare Coding Giants, prima de acest gen din Polonia. “Scopul nostru a fost acela de a aduce copiii și tinerii mai aproape de noile tehnologii și de a-i educa în domeniul programării pe calculator, dar și de a le dezvolta capacitatea de a gândi logic” - spun fondatorii școlii.

Aceștia au primit repede confirmarea că erau pe drumul cel bun. În doar patru ani de activitate, au reușit să deschidă 60 de locații proprii și 26 de locații în franciză, în 55 de orașe poloneze. Majoritatea școlilor sunt proprii, dar numărul de școli francizate crește în fiecare an. În pofida dezvoltării rapide, fondatorii au remarcat că cererea de educație și dezvoltare de competențe în domeniul tehnologiei informației depășește oferta în Polonia și au început să studieze și potențialul piețelor din regiune, unde au observat aceeași cerere mare. Din acest motiv, pe lângă oferirea de francize antreprenorilor din Polonia, în acest an, francizorul caută parteneri de franciză și în țările din această regiune.

“Ne așteptăm ca potențialii candidați să iubească, în primul rând, lucrul cu copiii și tinerii. Desigur, ar trebui să fie motivați și să aibă abilități antreprenoriale, trebuie să cunoască piața educației locale și să aibă cel puțin cunoștințe de bază despre IT, noile tehnologii și, în mod ideal, despre programare” - spun reprezentanții Coding Giants.

Pentru a deschide o școală  de programare sub marca Coding Giants, un potențial francizat trebuie să aloce 6.000 de euro, considerând că investiția inițială acoperă taxa pentru franciză, echipamentele și amenajarea locației. Condiția este ca sălile de clasă sau spațiul în care vor avea loc cursurile de programare să nu fie mai mici de 30 m2. Taxa curentă este stabilită prin contract și poate fi plătită fie ca o taxă lunară regulată, fie ca o taxă lunară din venitul școlar.

Francizorul spune că partenerii lor viitori se pot aștepta la sprijin constant, cu toate avantajele pe care le aduce un sistem de franciză dezvoltat și permanent actualizat. Coding Giants, în conformitate cu normele de cooperare în franciză, oferă expertiză, brand și know-how, care include toate materialele pentru operare - verificarea script-urilor de predare pentru gestionarea cursurilor, materiale educaționale pentru studenți, precum și materiale de marketing și acces la un sistem vast de CRM, care facilitează procesul de înregistrare a studenților, plata și comunicarea cu clienții.

Informații privind pachetul de franciză Coding Giants pentru România sunt prezentate în oferta de franciză, disponibilă mai jos. 


Coding Giants / Școlile de programare sunt destinate, în primul rând, copiilor și tinerilor.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015