Sărbătoare în familia Helen Doron

Pentru educarea copiilor / Helen Doron English a dezvoltat 15 programe educaționale bazate pe sisteme de dezvoltare interconectate, pentru copii de toate vârstele, de la 3 luni la 19 ani. De-a lungul anilor, lanțul de școli Helen Doron English a crescut, devenind cea mai mare rețea de franciză din lume pentru educația lingvistică a copiilor.
Luni
05.08.2019
Rețeaua de școli Helen Doron English a câștigat premiul Global Franchise Award 2019, fiind declarată cea mai bună franciză educațională pentru copii, din lume.
 

Helen Doron English colecționează unele dintre cele mai renumite premii internaționale primite de sistemele de învățământ din lume, inclusiv cel acordat în 2019 de renumita revistă internațională de franciză - „Global Franchise Magazine”. Câștigătorul a fost selectat după evaluarea unui set larg de criterii care au răsplătit reputația internațională a mărcii, sprijinul acordat partenerilor de franciză, activitățile de marketing și modul în care francizorul promovează dezvoltarea rețelelor internaționale de franciză.

Premiul Global Franchise a onorat în mod tradițional rețelele de franciză cu realizări semnificative în ceea ce privește dezvoltarea și extinderea francizei internaționale în fiecare an. Acesta este și cazul Helen Doron English (HDE) care a primit anul acesta premiul râvnit de mulți alții. Există peste o mie de școli Helen Doron în întreaga lume, în care se predă engleza după metode proprii, interactive și inedite, copiiilor de la vârsta de 3 luni până la vârsta de 19 ani. „ Acest premiu este pentru partenerii noștri de franciză care au lucrat din greu peste tot în lume și fără de care nu am fi câștigat niciodată această recunoaștere. Mulțumită lor, lumea de astăzi știe că Helen Doron English este cea mai bună rețea de franciză dedicată educării copiilor ” - a spus fondatoarea britanică Helen Doron.

Școlile HDE sunt prezente și în România. Prima master franciză din România, acordată în 2008 pentru zona Transilvaniei, s-a concretizat inițial cu un prim centru educațional la Sibiu, deschis de Cornel Bârlea, un om de afaceri care a dorit să investească în educația fiicelor sale. La scurt timp după aceea, Ștefania Filip a achiziționat a doua master franciză din România, pentru zona de sud-est și a deschis un centru la Constanța și alte trei la București.
"România s-a dovedit a fi o piață bună pentru serviciile oferite in centrele educaționale coordonate de cei doi antreprenori, numărul centrelor și al copiilor care frecventează aceste cursuri crescând de la an la an", spun reprezentanții Helen Doron. 

În prezent, există 24 de centre în franciză în peste 15 locații din România, care oferă pregătire sub formă de cursuri de după-amiază, activități de grădiniță, cursuri de vară etc. Investiția necesară pentru a începe o afacere variază în funcție de tipul de colaborare în franciză și formatul de afacere.

Helen Doron English pe plan internațional

În 1995, metoda Helen Doron a fost introdusă în Europa, în Austria și apoi în Germania. În anul 1998 s-a adoptat modelul de afacere de tip franciză și centrele Helen Doron English au început să apară în întreaga Europă. În ultimii ani, Helen Doron English s-a extins și în China, Asia de Sud-Est și America Latină. Pasiunea fondatoarei Helen Doron a fost și rămâne maximizarea capacității de a învăța a copiilor de toate vârstele și crearea celor mai bune programe educative pentru aceștia, prin dezvoltare emoțională, fizică, creativă și intelectuală. Aproximativ trei milioane de copii au învățat până acum engleza prin metoda Helen Doron.

Deținătorii de licențe master britanice Helen Doron din 37 de țări (inclusiv Children Angels Ltd), de pe 5 continente, au venit la Marbella, Spania, pentru conferința internațională anuală care a avut loc la începutul lunii aprilie a.c. La întâlnirea partenerilor de franciză master a fost prezentată o serie de produse noi care vor facilita munca nu doar cursanților, ci și a cadrelor didactice și a partenerilor francizați.  Una dintre inovații este un curs numit ALPHABOAT, proiectat pentru copii de 6-8 ani. Acest curs folosește noi tehnologii pentru a asimila elementele de bază ale lecturii și scrierii englezești, folosind o aplicație interactivă pentru smartphone care face parte din tutorialul cursului. "Mulțumită acestor soluții revoluționare, grupul Helen Doron își reafirmă poziția de lider global în industria educației " - a declarat fondatoarea.


3 milioane de cursanți în toată lumea / Pasiunea fondatoarei Helen Doron a fost și rămâne maximizarea capacității de a învăța a copiilor de toate vârstele și crearea celor mai bune programe educative pentru aceștia, prin dezvoltare emoțională, fizică, creativă și intelectuală.
Business Development Manager

Subiecte populare in Forum

Femeile conduc francizele educaţionale

Este un domeniu in care ar trebui investit pentru ca este vorba de viitorul nostru

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Femeile conduc francizele educaţionale

Domeniul educational este pentru femei ca o manusa,de fapt ele sunt creatoarele si cunosc mai bine copiii

2 Declaratii
Final 05.03.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica nu-i grea totul depinde de dascali iar daca iti merge mintea ajungi sa te distrezi.Am muncit mult ca sa-i descifrez tainele...cine nu a auzit de GHEBA 

4 Declaratii
Final 21.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Asa e..rolul profesorului de matematica e f important si daca de mic nu ai noroc nici mai tarziu nu cred... 

4 Declaratii
Final 20.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Avem tineri destepti care din pacate cand ajung la maturitate ajung sa regrete ca nu s-au nascut in alta tara

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Când matematica nu e Bau-Bau

Matematica depinde foarte mult de profesor,de felul cum se face inteles de invatacei,Niciodata nu ai sa intelegi matematica cand cel de la catedra iti spune sa conspectezi de...

4 Declaratii
Final 11.02.2015
Afacere din propria locuinţă

Investitiile in educatia viitoarei generatii este inestimabila si nobila.Desi raspunsul nu este deloc onorabil pentru noi intrebarea este: ce lasam mostenire generatiilor...

3 Declaratii
Final 27.01.2015
Afacere din propria locuinţă

Copiii sunt atrasi de puzzle-uri , jocuri logice dat la capitolul citit stau prost...Asa eram si noi la varsta copilariei si asa cred ca au fost toti copiii...

3 Declaratii
Final 26.01.2015